Sisata i guzata
Well-known member
A tu ma forumu izlazak mrtvih iz grobova...E i ovdje je sinoc bilo veselo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tu ma forumu izlazak mrtvih iz grobova...E i ovdje je sinoc bilo veselo...
Možda se tvoj prijatelj Mod prijavio pod ženskim imenomBtw odakle tri nova zenska profila za dva dana.... Malo mi sumnjivo.....
Ja miran ..sve tri su me u startu odjebale...Btw odakle tri nova zenska profila za dva dana.... Malo mi sumnjivo.....
Mozda pokusavaju napravit jos jednu kraljicu, al me ide....Možda se tvoj prijatelj Mod prijavio pod ženskim imenom
Eto možeš naći prijateljiceBtw odakle tri nova zenska profila za dva dana.... Malo mi sumnjivo.....
A jesam. Zbog tebe nisam pratio Nba, ali nema veze.Prvo da kazem Venty drago mi je da si dobro i da si prezivio noc....
Pogle moj post iznad... Cijeli zivot sam ti objasnila.Eto možeš naći prijateljice
Kaže prostitutka alkoholičarka koja se hvali svojim životomA drugo... Omega i Hobo... Znate zasto cete uvijek u zivotu biti jadnici?
Jer nemate muda...a muda su potrebna za zivot....
Serete po nekome koga nema a kad je taj bio tu sutili ste ko dvije male vaginice
... Ti omega sa laznog profila, a ti hobo si nestao jer nemas komunikacijsku vjestinu nositi se u raspravi...
I zato nikada u zivotu niti cete sto postici, niti cete imati postovanje okoline... Jer ste pickice bez hrabrosti...
Hihi.. Da kaze... Ima muda i nikad nece robovat poslodavcima kao siroti hobo zvan vaginicaKaže prostitutka alkoholičarka koja se hvali svojim životom
Ja sam " nestao" jer radim i neke druge stvari u životu, npr jutros kupanje, imam vrt, ili naprosto spavam za razliku od tebe..A drugo... Omega i Hobo... Znate zasto cete uvijek u zivotu biti jadnici?
Serete po nekome koga nema a kad je taj bio tu sutili ste ko dvije male vaginice
... Ti omega sa laznog profila, a ti hobo si nestao jer nemas komunikacijsku vjestinu nositi se u raspravi...
I zato nikada u zivotu niti cete sto postici, niti cete imati postovanje okoline... Jer ste pickice bez hrabrosti...
Ti si nestao jer si vaginica...Ja sam " nestao" jer radim i neke druge stvari u životu, npr jutros kupanje, imam vrt, ili naprosto spavam za razliku od tebe..
Ja bi petu u drugom reduAjde izaberite... Koja ste od ovih...
Pogledajte prilog 1944
A nema se tu sta birati...sve su dobre...Ajde izaberite... Koja ste od ovih...
Pogledajte prilog 1944
Jura jesil sinoc lokao...@Kozjak Dida jesi ti šta pojebao u ZG i zašto nisi
Da, u pravu si ko i uvijek, a kako bi se s nekim raspravljao ako sam blokiran pametnice, jer tvoj frend nije znao drugo nek blokirati svakog ko mu nije bio po volji, a ti si mogla srat po svakom jer si njegova priležnica.A drugo... Omega i Hobo... Znate zasto cete uvijek u zivotu biti jadnici?
Kurac od ovce sam pojebao...iskreno...bilo je ono tražim a boga molim da ne nađem...hvala kolegama koji su se zdušno stavili na raspolaganje sa informacijama...malo vrimena, ja umoran a i vruće...Sig me razočarala, sigurno ima bar 3 broja " za odmah " a ne da....@Kozjak Dida jesi ti šta pojebao u ZG i zašto nisi
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|