Sisata i guzata
Well-known member
A vidim...tesko se odvajam od tebe ako zelis iskreno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vidim...tesko se odvajam od tebe ako zelis iskreno
Pa jesam ti rekao ne mislim ni da je bolji ni gori od mene. Ne znam zašto meni ne bi bilo pomoći ako nisam on.Neprestano...
Ja sam napisala da tebi nema pomoci, a ti si opet sam iskonstruirao kraj recenice...Pa jesam ti rekao ne mislim ni da je bolji ni gori od mene. Ne znam zašto meni ne bi bilo pomoći ako nisam on.
To nitko nezna
Znaci evo objektivno koliko te pratim sto pises ovdje, jedan si od normalnijih ljudi i ispravnijih ljudi ovdje. Tako da slusaj sebe i svoje srce jer je ispravno.Pa jesam ti rekao ne mislim ni da je bolji ni gori od mene. Ne znam zašto meni ne bi bilo pomoći ako nisam on.
Nitko nike rekao da on nije ispravan... Ali ti si se upetljao u pricu koju ne znasZnaci evo objektivno koliko te pratim sto pises ovdje, jedan si od normalnijih ljudi i ispravnijih ljudi ovdje. Tako da slusaj sebe i svoje srce jer je ispravno.
Ko i Titanic u do prve sante leda, a poslje kuda koji mili moji
Ma ne petljam se ja u vasu pricu. Uostalom tu pricu svi znaju na forumu.Nitko nike rekao da on nije ispravan... Ali ti si se upetljao u pricu koju ne znas
Zašto meni ne bi bilo pomoći?Ja sam napisala da tebi nema pomoci, a ti si opet sam iskonstruirao kraj recenice...
A vidjet ces vec....Zašto meni ne bi bilo pomoći?
Već sve znam. Ne moraš mi ništa govoriti.A vidjet ces vec....
Zezam se venty... Ali generalno ne trebas ovaj sport dozivljavati ovako ozbiljno... Odi i jebi, provedi se... Kasnije nadi neku djevojku, ozeni se... I niko ne mora nista da zna...A vidjet ces vec....
Ne doživljavam ga ozbiljno. Ne varam nikoga, boli me briga. Meni je svejedno što ti znaš o meni. A ti si opsjednuta da ja ne saznam nešto o tebi, a ne znam ništa. Osim onoga što mi ti kažeš.Zezam se venty... Ali generalno ne trebas ovaj sport dozivljavati ovako ozbiljno... Odi i jebi, provedi se... Kasnije nadi neku djevojku, ozeni se... I niko ne mora nista da zna...
Tako neka i ostane i bit ce super...Ne doživljavam ga ozbiljno. Ne varam nikoga, boli me briga. Meni je svejedno što ti znaš o meni. A ti si opsjednuta da ja ne saznam nešto o tebi, a ne znam ništa. Osim onoga što mi ti kažeš.
Pitaj, što te zanima?Ne doživljavam ga ozbiljno. Ne varam nikoga, boli me briga. Meni je svejedno što ti znaš o meni. A ti si opsjednuta da ja ne saznam nešto o tebi, a ne znam ništa. Osim onoga što mi ti kažeš.
Slažem seTako neka i ostane i bit ce super...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|