Sisata i guzata
Well-known member
Privatna stvarNista
Nikako
Privatna stvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Privatna stvarNista
Nikako
Privatna stvar
Odlicno smo, e ne zanima me kaj sig misli o meni. Al cu joj odgovoriti uvijekI tak... Kaj ima kod vas?
Kako ste?
Jeste jebali sta ili ste drkali u prazno?
Ma mozes i do jutra brate...Odlicno smo, e ne zanima me kaj sig misli o meni. Al cu joj odgovoriti uvijek
Mene ta plastika ne interesira ni najmanje... A pogotovo kod likova koje nikad necu vidjet uzivo... Samo komentiram...
Hvala sekoMa mozes i do jutra brate...
Ventura 2 oj sig fatalna ženo sto radiš muškom roduOdlicno smo, e ne zanima me kaj sig misli o meni. Al cu joj odgovoriti uvijek
Znaci, zasto vi toliko sprdate tog covjeka. On je tako dobar i drag. Nikome nista nije krivo rekao a vi stalno sprdnjaVentura 2 oj sig fatalna ženo sto radiš muškom rodu
Pitaj Sig za broj od MarijoleoteaMeni se prijebalo
Zato jer se zajebavamo... Evo slobodno se i vi zakebavajte, sprdajte mene... Ok sam s timZnaci, zasto vi toliko sprdate tog covjeka. On je tako dobar i drag. Nikome nista nije krivo rekao a vi stalno sprdnja
Jaooo... Bas smo humoristicni... Uvrijedio si jucia ni krivog ni duznogPitaj Sig za broj od Marijoleotea
Ma znam, fakat ti vjerujem u tvoje casne namjere prema njemu. No mozda on nekad to ne shvaca tako. A srce nije kamenZato jer se zajebavamo... Evo slobodno se i vi zakebavajte, sprdajte mene... Ok sam s tim
Prije bih tebe za broj od sekePitaj Sig za broj od Marijoleotea
Možda neka bakica radi s plavog. Ko bira masturbiraMeni se prijebalo
Jucie mi je ovdje jedan od drazih likova i zao mi je sto mu ne mogu stvarno pomoci s jednom dobrom curom poput tebe sig.Jaooo... Bas smo humoristicni... Uvrijedio si jucia ni krivog ni duznog
Ne trebas mu pomagati, znamo se miJucie mi je ovdje jedan od drazih likova i zao mi je sto mu ne mogu stvarno pomoci s jednom dobrom curom poput tebe sig.
Ja ti ga nemam, al znam neke koji ga imaju, al ga ne daju hahaahahahahhaPrije bih tebe za broj od seke
Pa onda mu ti pomozi sexoslaveNe trebas mu pomagati, znamo se mi
Znam i ja onaj 0800....Ja ti ga nemam, al znam neke koji ga imaju, al ga ne daju hahaahahahahha
Pa i jesam...Pa onda mu ti pomozi sexoslave
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|