Sisata i guzata
Well-known member
Ma jok tebi... Nemas ti ono nesto...Kaze ona sama sebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok tebi... Nemas ti ono nesto...Kaze ona sama sebi
Hvala na lajku.A sta te bolo briga
Tuda zenoOvako venty spava s nekom a doziva sig
Skuliraj se Ventura....Hvala na lajku.
Kao sto rekoh, nemas ti pojma sto ja imam ili nemam. No Sig, pa ja se malo zezam s tobom samo. Nemoj biti tako ozbiljna uvijek sa mnom.Ma jok tebi... Nemas ti ono nesto...
Sad ce krenut 22 porukeSkuliraj se Ventura....
Nit mirise nit smrdiMa jok tebi... Nemas ti ono nesto...
Imam... Osjecam preko ekrana... Nemas.. Nema vam pomoci...Kao sto rekoh, nemas ti pojma sto ja imam ili nemam. No Sig, pa ja se malo zezam s tobom samo. Nemoj biti tako ozbiljna uvijek sa mnom.
I kao sto sam rekla venturi... Za to vam nije kriv Marijole... Do vas je..Imam... Osjecam preko ekrana... Nemas.. Nema vam pomoci...
klasik, nikad cuo prije tu uzrecicu. Uklapa se taman u tvoj psiholoski profil. Kvartovski Dasa. Nekoc bio. Nesto ko Krpa iz Metastaza. Samo manje duhovitNit mirise nit smrdi
Nije meni ništa Marijole kriv. Ja ga volim.I kao sto sam rekla venturi... Za to vam nije kriv Marijole... Do vas je..
Ma ti si meni sve. Al zaista, bas si mi top topova. I bas me briga sto ja tebi nisam. Ti meni jesi. Moja muza malaImam... Osjecam preko ekrana... Nemas.. Nema vam pomoci...
I on voli tebeNije meni ništa Marijole kriv. Ja ga volim.
Odnosno nemas karizmu... Nesto sto ce me privuc... Evo on me drzi tu 7 mj recimo...klasik, nikad cuo prije tu uzrecicu. Uklapa se taman u tvoj psiholoski profil. Kvartovski Dasa. Nekoc bio. Nesto ko Krpa iz Metastaza. Samo manje duhovit
Jednom je meni to rekla sponzurasa, a onda shvatio da nju interesira samo 8.5 cm plastike , a dzabe joj to kad je kod mene minus vječiti na tomeMa jok tebi... Nemas ti ono nesto...
Pa dobro, nemam nista protiv tvog izbora, dokle god si ti sretna. Pa ne mogu svi imati karizmu. Budi zahvalna sto imas njegaOdnosno nemas karizmu... Nesto sto ce me privuc... Evo on me drzi tu 7 mj recimo...
Mene ta plastika ne interesira ni najmanje... A pogotovo kod likova koje nikad necu vidjet uzivo... Samo komentiram...Jednom je meni to rekla sponzurasa, a onda shvatio da nju interesira samo 8.5 cm plastike , a dzabe joj to kad je kod mene minus vječiti na tome
NistaI tak... Kaj ima kod vas?
Kako ste?
Jeste jebali sta ili ste drkali u prazno?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|