Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njene susjede s treceg kataKod Marice u Dubravu?
Ne pratiš dobro, bila je takva temaTema se trebala zvati ljubavni jadi mladog Venture ili kako da Ventura bude s drugom kada pati sa sig
Mislis gejevima. Stvarno ono, daj malo pripazi kako se se izrazavas sam o sebi.Jednom cemo i Madmaxa voditi tamo kad ga prode ovo s pederima...
Ali ga ne prolazi....Mislis gejevima. Stvarno ono, daj malo pripazi kako se se izrazavas sam o sebi.
Kad prodje tebe, gotovo sam siguran. Proci ce i mene.Ali ga ne prolazi....
Mare, na tu adresu samo prijateljeJednom cemo i Madmaxa voditi tamo kad ga prode ovo s pederima...
Jest... Ali tipa znatizelja da vidis Las Vegas... Ne moj privat zivot...Znanstvenici su istraživanjima dokazali kako je
znatiželja poželjna osobina za zdravlje i sreću
Auuu ovo boli. Vise nego ista do sada. Eto covjek me ubio jednom kratkom jednostavnom recenicom. Ucite malo od gospodina covjeka.Mare, na tu adresu samo prijatelje
Ma SiGy sve ćeš ti oprostiti Ventiju....Jest... Ali tipa znatizelja da vidis Las Vegas... Ne moj privat zivot...
Nisam mu ni zamjerila.... Samo je vrijeme da se svi lagano razidemo...Ma SiGy sve ćeš ti oprostiti Ventiju....
Ona mu je vec oprostila sve. Sig se moze prividno samo ljutiti. No zapravo nas sve voli i u njenoj cici/srcu nema mjesta za ljutnju i mrznju.Ma SiGy sve ćeš ti oprostiti Ventiju....
Ako kazem da ste dosadni i nemate smisla za humor ne znaci da vas mrzim...Ona mu je vec oprostila sve. Sig se moze prividno samo ljutiti. No zapravo nas sve voli i u njenoj cici/srcu nema mjesta za ljutnju i mrznju.
Nisam mu ni zamjerila.... Samo je vrijeme da se svi lagano razidemo...
Slažem se, kasno je, pa ću se evo i udaljiti. Laka vam noć svimaNisam mu ni zamjerila.... Samo je vrijeme da se svi lagano razidemo...
Naravno, boze dragi. To je samo tvoje misljenje. Nije lijepo bas, al sto sad. Zivot ide daljeAko kazem da ste dosadni i nemate smisla za humor ne znaci da vas mrzim...
Ajmee... Znam tooo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|