Tko je sretna djevojka?Jesam, pijem rakiju. Ajde otiću kod neke, dogovorili smo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko je sretna djevojka?Jesam, pijem rakiju. Ajde otiću kod neke, dogovorili smo.
Dobro si mu reko! Nek izmisli svoje riječi!Hmm, jack, mod, marijole. Istu rijec koriste svo troje
Ma nebitno zapravo. Laku noc Marijole
Odi do Latine ukrajinke i skrati si muke. Dobis gfe i sveJesam, pijem rakiju. Ajde otiću kod neke, dogovorili smo.
Laku noc. Domacu zadacu sutraHmm, jack, mod, marijole. Istu rijec koriste svo troje
Ma nebitno zapravo. Laku noc Marijole
Uvijek me napadne prije spavanjaAlo, nemoj mi Venturu usporedivat s ovim nedojebanim...
SeksiUvijek me napadne prije spavanja
Rekao se kazeDobro si mu reko! Nek izmisli svoje riječi!
Previse rakije venty... Drugo smo mi.. Odrasli u kafani...Uvijek me napadne prije spavanja
Ovisi o željenoj rezonaciji, no dobar pokušajRekao se kaze
Nist pokusaj, ne prosipaj bisere pred svinjeOvisi o željenoj rezonaciji, no dobar pokušaj
Previse rakije venty... Drugo smo mi.. Odrasli u kafani...
Petak jePrevise rakije venty... Drugo smo mi.. Odrasli u kafani...
Pa recimo kao da sam do sada igrao u ABA ligi i netko me odfurao u NBA!!!!!!!Oldieeee.... Pa kako je bilo
Jednom cemo i Madmaxa voditi tamo kad ga prode ovo s pederima...Pa recimo kao da sam do sada igrao u ABA ligi i netko me odfurao u NBA!!!!!!!
Tema se trebala zvati ljubavni jadi mladog Venture ili kako da Ventura bude s drugom kada pati sa sigKad smo već kod gramatike ova je tema gramatički pogrešna i vidi se da ju je imenovao neki wannabe Dalmatinac, jer pravi nikad ne bi napisao Čakula
Mene je prošlo, vodi me!Jednom cemo i Madmaxa voditi tamo kad ga prode ovo s pederima...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|