old&ugly
Well-known member
Uh Juice, a ja mislio da smo si dobriZavrsio kod Marice u Dubravi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh Juice, a ja mislio da smo si dobriZavrsio kod Marice u Dubravi
Ma ne pričamo o Sig sadaNormalno da je žena pijana. Kad je svakakvi maltretiraju
Sretqn i zadovoljan...Živ i zdrav!!!!!
Jel bio tko kod susjede?Jesi pogodio vrata ili si kod susjede zavrsio
Dobro sve što pišem nakon 18 sati je zajebancija. Znaš toIsplaci seee.. Bice ti lakseee....
Pogresna temaJel bio tko kod susjede?
ZnamMa ne pričamo o Sig sada
Ne znam... Ti i Mad max imate slicam smisao za humor...Dobro sve što pišem nakon 18 sati je zajebancija. Znaš to
Ozbiljno imas dan definiran vremenskim rasponom od kad do kad je zajebancija a od kad do kad je ozbiljno???Dobro sve što pišem nakon 18 sati je zajebancija. Znaš to
Teu kruge nisam. Nisam stigaoJura jesi je ti maltretirao?
Iako su vevernji nocni uvrnutiji... Ali toleriram.. Mislim si mozda si alkoholiziran...Ne znam... Ti i Mad max imate slicam smisao za humor...
Generalno...prestali smo suradivat radi komentara popodne, a ne vecernjih...
Alo, nemoj mi Venturu usporedivat s ovim nedojebanim...Ne znam... Ti i Mad max imate slicam smisao za humor...
Bolje biti mrtav pijan nego samo mrtavBolje to nego mrtav i bolestan
Pa što se zajeba.... sa curom. Marija je očigledno cura sa gardom, oštrim jezikom i brani svoj integritet. Da prima i nas starije definitivno bi je provozao....I on bi sw ljubio s Marijom.. A ona nece...
Jesam, pijem rakiju. Ajde otiću kod neke, dogovorili smo.Iako su vevernji nocni uvrnutiji... Ali toleriram.. Mislim si mozda si alkoholiziran...
Ma nemas ti pojma nista o meniNe znam... Ti i Mad max imate slicam smisao za humor...
Aj fala bogu....Jesam, pijem rakiju. Ajde otiću kod neke, dogovorili smo.
Btw vidim...Jesam, pijem rakiju. Ajde otiću kod neke, dogovorili smo.
Hmm, jack, mod, marijole. Istu rijec koriste svo trojeAlo, nemoj mi Venturu usporedivat s ovim nedojebanim...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|