Monotoniziraj napisano, recenziraj razbijanjeNapisi monotoniju, razbij recenziju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Monotoniziraj napisano, recenziraj razbijanjeNapisi monotoniju, razbij recenziju
Mah treba peticija za slobodu latina.Ajmo peticiju za vračanje moda
"Iako sam mod i ja sam dite"
Stari ako se ja palim. Onda se ovdje svi pale.Zas se onda toliko palis ako te ne zanima. Onda pusti i podji dalje.
Tko je rekao da sam skromna??? Pa to smatram najvecom manom...Skromnost kazes
Dajmo da puše!Mah treba peticija za slobodu latina.
Vidi seTko je rekao da sam skromna??? Pa to smatram najvecom manom...
Pa vec si 5 puta napisao da te ne dira ni ne zanima njezino misljenje a svaki put joj odgovoris i nastavis se prepirat.Stari ako se ja palim. Onda se ovdje svi pale.
Trudim se...Vidi se
Nije sramota jebote. Priznas da nemas sta recenzirat i nastavis dalje...Slusaj me poirot. To je tvoja subjektivna procjena koja mene ne zanima niti malo. Bio sam uvijek ljubazan prema tebi. Tako da bude tako i ostalo.
Internet nije mjesto za iskrenostNije sramota jebote. Priznas da nemas sta recenzirat i nastavis dalje...
Što sad ako sam malo znatiželjan.Zato sto se ti ne zajebavas... Kao ni venty kad me ispituje neke stvari... Vi ne znate za zajebanciju... Sasvim ozbiljno mislite
I o tom bi se dalo.Internet nije mjesto za iskrenost
Zapravo napisao sam joj sam jednom to. I ovdje je ionako sve kontradiktorno tako da zasto ne bi i ja bio. Zapravo furam se na Sig. Ne mogu me odgovoriti ako me se spomene. Jebi ga. Jace je od nje i jace je od mene. No budem vjezbao evo da joj vise me repliciram. Samo na tvoj zahtjev. Gle od sada. Tri cetri sad.Pa vec si 5 puta napisao da te ne dira ni ne zanima njezino misljenje a svaki put joj odgovoris i nastavis se prepirat.
Malo kontradiktorno zar ne?!
Osim ako ti je Juicepenn pravo ime, nema raspraveI o tom bi se dalo.
E zato ne suradujemo viseŠto sad ako sam malo znatiželjan.
*ČetiriZapravo napisao sam joj sam jednom to. I ovdje je ionako sve kontradiktorno tako da zasto ne bi i ja bio. Zapravo furam se na Sig. Ne mogu me odgovoriti ako me se spomene. Jebi ga. Jace je od nje i jace je od mene. No budem vjezbao evo da joj vise me repliciram. Samo na tvoj zahtjev. Gle od sada. Tri cetri sad.
Oh ne kako si me posramioNije sramota jebote. Priznas da nemas sta recenzirat i nastavis dalje...
Znam, grammar nazi*Četiri
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|