Sisata i guzata
Well-known member
Mene to ne dira, za razliku od njegareci joj da je gej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene to ne dira, za razliku od njegareci joj da je gej
Pa i ja s tobom. Šta to znači da se nemremo ismijavat?
Dapace, dapatkaPa i ja s tobom. Šta to znači da se nemremo ismijavat?
Njega dira gej?Mene to ne dira, za razliku od njega
Pa vidis da mu je tesko priznat to samom sebi. Zato je i prestao recenzije pisati.Njega dira gej?
Ima i dalje isti broj. Samo se pokazuje stalnima da je u oglasu.Kucaj u plavi "zgodna zena"
Ti si ok s tim, nisi nikad bio u ormaru i zato nikad nisi pisao....Pa vidis da mu je tesko priznat to samom sebi. Zato je i prestao recenzije pisati.
Sto je sad ovo Sig?Ti si ok s tim, nisi nikad bio u ormaru i zato nikad nisi pisao....
Mozda se odluci na veliki korakNapisi madmaxu recenziju.
Sta, vidim da si krenuo s uvredama al bez maste....Sto je sad ovo Sig?
Prvo nam ti prepricaj svojMozda se odluci na veliki korak
Vidis zbog ovog pristranog ocjenjivanja ko je kakav i sto tko kako radi, sada vise nemamo moda.Sta, vidim da si krenuo s uvredama al bez maste....
Ne kužim tu foru "prvo ti meni ispričaj, pa ću ja tebi". Pohvali se ak si jebo, šuti ako nisi.Prvo nam ti prepricaj svoj
Too soonVidis zbog ovog pristranog ocjenjivanja ko je kakav i sto tko kako radi, sada vise nemamo moda.
Gle... Zasto nemamo moda razlog je koji ti ne znas i ne trebas ni znat... Ja sam tu i vidim da si krenuo s uvredama na njegovo da napises recenziju.... Spusti se na zemlju...Vidis zbog ovog pristranog ocjenjivanja ko je kakav i sto tko kako radi, sada vise nemamo moda.
Pa ne kuzim ni ja puno toga ovdje al i dalje pisem. Tak ti je to tu. I nije korak o recenziji nego o izlasku iz ormara.Ne kužim tu foru "prvo ti meni ispričaj, pa ću ja tebi". Pohvali se ak si jebo, šuti ako nisi.
U 21. stoljeću smo. Ne treba ti više ormar da bi se trpo s muškarcima.Pa ne kuzim ni ja puno toga ovdje al i dalje pisem. Tak ti je to tu. I nije korak o recenziji nego o izlasku iz ormara.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|