D
Deleted member 4720
Guest
Bolje iz nosa, nego iz guziceKrenula mi krv iz nosa dok sam čitao ovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje iz nosa, nego iz guziceKrenula mi krv iz nosa dok sam čitao ovo
Ne mozes se ti nosit s njim u raspravi... Vidjet ces..Ne, samo on.
Imas fore iz.8 razreda osnovne. Pederi, gayevi...izmisli nesto jaceImaa ti rupu buraz izmedju 2 uha meni se cini. Bolje fulat forum nego cijeli zivot.
Vidim da imas ex modov modus operandi. Pricas o sebi u mnozini. Odmah ubrojis sve sudionike u prometu.
Ona ima stalne...udara pola zagreba
Pantera???Ona ima stalne
Ja se ne zelim nosit s njim u raspravi. Presmijesan mi je lik. S tim imenom. Uopce ga ne mogu doziviti ozbiljno. Ko lik iz Monty Pythona jeNe mozes se ti nosit s njim u raspravi... Vidjet ces..
Da, ne javlja se nepoznatimaPantera???
Sori Mel GibsonJa se ne zelim nosit s njim u raspravi. Presmijesan mi je lik. S tim imenom. Uopce ga ne mogu doziviti ozbiljno. Ko lik iz Monty Pythona je
nije to više ni uvreda neka više, nekad davno bi se noževi vadili za takav pridjevImas fore iz.8 razreda osnovne. Pederi, gayevi...izmisli nesto jace
Jebi ga, moram se spustiti na tvoju razinu komunikacijeImas fore iz.8 razreda osnovne. Pederi, gayevi...izmisli nesto jace
Ti si ludi max... Koliko to godina imas onda...Ja se ne zelim nosit s njim u raspravi. Presmijesan mi je lik. S tim imenom. Uopce ga ne mogu doziviti ozbiljno. Ko lik iz Monty Pythona je
Pa sto sad ti haahahhaa, s tobom sam skroz okSori Mel Gibson
Kucaj u plavi "zgodna zena"Da, ne javlja se nepoznatima
Digni letvicu maloJebi ga, moram se spustiti na tvoju razinu komunikacije
Pa i ja s tobom. Šta to znači da se nemremo ismijavat?Pa sto sad ti haahahhaa, s tobom sam skroz ok
Koliko god treba, imamTi si ludi max... Koliko to godina imas onda...
nije to više ni uvreda neka više, nekad davno bi se noževi vadili za takav pridjev
reci joj da je gejPa sto sad ti haahahhaa, s tobom sam skroz ok
Probao sam, al sam vidio da se mucis, pa sam je opet spustioDigni letvicu malo
Digni letvicu malo
Tel: 064/677-677
|
|
|