Juciepenn
Well-known member
Zavrsio kod Marice u DubraviDobio broj ali nisam znao tocnu adresu pa sam mu objasnio lijevo-desno pa da se nije izgubio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavrsio kod Marice u DubraviDobio broj ali nisam znao tocnu adresu pa sam mu objasnio lijevo-desno pa da se nije izgubio...
I bolje..Zavrsio kod Marice u Dubravi
A usput pokupio MarijuZavrsio kod Marice u Dubravi
Pipičoni i meni fali. On je bio kao Patak. Samo zdrav i normalan.Ja čekam pipičonija
Što imaš protiv jel bio tko, pa to je svrha ovog foruma, da se ljudi ne zajebu ko s nekimaEvo prvo jel bio tko palo...Gospođa u najboljim godinama 😗😍
Plavuša 46 godina, uredna, kulturna, diskretna njezna i jako njegovana . Moj prostor. Ako se ne javim odma tada mi…www.oglasnik.hr
Vidi... Kad ce picka kostat 2000 kn po komadu imas pravo pitat jel bio tko...Što imaš protiv jel bio tko, pa to je svrha ovog foruma, da se ljudi ne zajebu ko s nekima
Svrha ovog foruma je razmjena iskustva. Ako njih 5 pisu recenzije a 95 stalno pita. Nema smisla...Što imaš protiv jel bio tko, pa to je svrha ovog foruma, da se ljudi ne zajebu ko s nekima
Zato sto netko ne zeli potrosit ni goriva...Svrha ovog foruma je razmjena iskustva. Ako njih 5 pisu recenzije a 95 stalno pita. Nema smisla...
Zato ja iz inata drkam na ljude koji stalno pitaju jel bio tko80 posto ljudi ovdje nema hrabrosti ni novaca otić kod kurve, gledaju oglase, drkaju na slike a doživljaj upotpunjuju čitajući iskustva onih 20 % koji idu
Ja reko idem probat bezveze jer slucajno nesto gledam, kad ono odblokiran nakon pol
Kad si je tvoj prijatelj umislio da je gazda
Zato da svi vidimo da je ispravio svoj lapsus i naucio pisati kako treba sada. Ne valja kad pise intelegencija, ne valja kad pise INTELIGENCIJA. Jadan covjekZasto pises inteligenciju stampanim?
Madmax jesi uradio domacu zadacu?Zato da svi vidimo da je ispravio svoj lapsus i naucio pisati kako treba sada. Ne valja kad pise intelegencija, ne valja kad pise INTELIGENCIJA. Jadan covjek
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|