Treba radi ravnotežeSlušaj, ne triba nam neko još bahatiji od Sigice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba radi ravnotežeSlušaj, ne triba nam neko još bahatiji od Sigice
Pa znamo tvoj drugi nick.. Perce... Bio si jednako dosadan...Da je tvoj prijatelj i dalje vodio ovaj forum i dalje bi lutao crnim bespućima interneta i tu i tamo pod drugim nickom navratio na ovaj forum
Znaci, par mjeseci nisam ni gledao, reko idem malo vidjet i vidim neke promjene ovo ono. Reko idem ja probat vidjet kaj je s mojim acc kad ono hopa dobar danPa dobro nije baks godinu dana pred kompom cekap da ga se odblokira...
I onda ulete terorist i i svih pobijuTako ispada
Ovo je bice kao zadnja epizoda neke serije kad se na kraju svi likovi pojavljuju...pa i najnebitniji... Jos i bico fali
Poslije... Svi ste cekali recenziju tog crnog dana... Nije dzabe potres bio...Sig jel Baks otisao prije nego te Ventura jebao ili poslije?
Pao joj promet ,)))A zakaj je sisata nervozna? Bila je puna elana kada sam ja bio tu
Na žalost nisi u pravu, i tu dokazuješ svoju INTELIGENCIJUPa znamo tvoj drugi nick.. Perce... Bio si jednako dosadan...
A izgleda da se povukla iz biznisa pa teško da će na forum ponovno...Treba radi ravnoteže
Ja i dalje cekam recenzijuPoslije... Svi ste cekali recenziju tog crnog dana... Nije dzabe potres bio...
Neka proba preko crnog jajeta ondaPao joj promet ,)))
Zasto pises inteligenciju stampanim?Na žalost nisi u pravu, i tu dokazuješ svoju INTELIGENCIJU
Uci...Zasto pises inteligenciju stampanim?
Doci ce s vremenom i do pisanih...Uci...
Jel o o Dinastija završila pokoljem na piruI onda ulete terorist i i svih pobiju
Zašto pišeš da je moj nick Perce?Zasto pises inteligenciju stampanim?
Da vidiš bolje ono čega ti nemašZasto pises inteligenciju stampanim?
Zato jer si to ti... To je tvoja energija...Zašto pišeš da je moj nick Perce?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|