A de si ljudino?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A de si ljudino?
Kad si je tvoj prijatelj umislio da je gazda forumaE s ovim se ti bavi.. Jbt koji frikovi.. Cekali su godinu dana da budu odblokirani
Pa dobro di si ti... ??A de si ljudino?
Nit ne mislim, a i brzo cu ja back to real life, ssmo da pozdravim stare drugareBaks, nemoj čitati komentare unazad. Spomenuli smo te par puta. U pozitivnom kontekstu, jasno.
I novi admin ce te blokirat ako ces svaki dan pitat jel bio tko...Kad si je tvoj prijatelj umislio da je gazda foruma
Bok i tebi sisataE s ovim se ti bavi.. Jbt koji frikovi.. Cekali su godinu dana da budu odblokirani
Zaljubio se i uplovioPa dobro di si ti... ??
Brzo si nastavio di si zadnje stao prije pune godineBok i tebi sisata
Svala cast. Sad nam napisi recenziju ,)))Zaljubio se i uplovio
Legendica decko... Kome cu sada stihove da pustam... Darienu bratu mom iz inboxaA Mozart je otišao. Bez oproštaja.
Jel sam s tim nešto loše učinio?I novi admin ce te blokirat ako ces svaki dan pitat jel bio tko...
Baks je Nelson Mandela ovog forumaDošla nova vlast i sve političke zatvorenike oslobodila.
Šuti ženo, ljudi će pomislit da te trpam!Legendica decko... Kome cu sada stihove da pustam... Darienu bratu mom iz inboxa
Ne ali vidis radi tih spamanja sam i ja jucer bila blokirana...tako da admin ti nije cvecka za kakvu ga smatrasJel sam s tim nešto loše učinio?
Ma kakvo trpanje... Mi se samo volimoŠuti ženo, ljudi će pomislit da te trpam!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|