I mene je razočarala kad je dala tebi, a stalno je govorila neće Somby ovo neće onoAko si dala njemu malo si me razočarala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene je razočarala kad je dala tebi, a stalno je govorila neće Somby ovo neće onoAko si dala njemu malo si me razočarala
Pusti ti Sombya on je lisac, dam se kladit da udara bolje neg pola njih ovdje...I mene je razočarala kad je dala tebi, a stalno je govorila neće Somby ovo neće ono
Loše. Koma. Cijeli dan jedna riba. I ta mi se otkačila metar od obaleSomby jel grize sta?
Majku mu.. Nisam griza imao osim kornjaca... Jos cekam...
Omega iz inata lupi recenziju...pa da vide ovi iz jel bi tko tko je zapravo bio...I mene je razočarala kad je dala tebi, a stalno je govorila neće Somby ovo neće ono
Kralj obrnute psihologije se vratio na forumOmega iz inata lupi recenziju...pa da vide ovi iz jel bi tko tko je zapravo bio...
Joj, zna sam da nije baš najbistrija, ali prijeti da će dati tvoj broj nekoj svojoj kolegici, vrh
Ma nema potrebe, kako je rekla sig seljačina ostaje seljačinaOmega iz inata lupi recenziju...pa da vide ovi iz jel bi tko tko je zapravo bio...
Ajde za Madmaxa...Ma nema potrebe, kako je rekla sig seljačina ostaje seljačina
Nek se sami po trude i dođu do nje, ipak je ne osvojena tvrđavaAjde za Madmaxa...
Ja sam sretna i mirna kad je on tuKralj obrnute psihologije se vratio na forum
OhohoJa reko idem probat bezveze jer slucajno nesto gledam, kad ono odblokiran nakon pol godine valjda
Hahaha
Da, hvala bogu da je taj kreten maknut, teško je pobrojat sve svinjarije koje je napravio. Ja sam čak mislija da je on gazda ovog ljubavnog oglasnika s onim ponašanjem ali ipak nijeJa sam itekako blokiran bez razloga, a to što ti nema Moderatora da ti čuva leđa je novi problem, i traži si neko novo mjesto gdje ćeš se reklamirati
fort knox je ništaNek se sami po trude i dođu do nje, ipak je ne osvojena tvrđava
E s ovim se ti bavi.. Jbt koji frikovi.. Cekali su godinu dana da budu odblokirani
Baks, nemoj čitati komentare unazad. Spomenuli smo te par puta. U pozitivnom kontekstu, jasno.Ja reko idem probat bezveze jer slucajno nesto gledam, kad ono odblokiran nakon pol godine valjda
Hahaha
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|