Patak je za mnoge ovdje intellegencija...Patak je psihicki bolesnik ali lik nikada nikome nije dao moj broj jel mozes vjerovat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak je za mnoge ovdje intellegencija...Patak je psihicki bolesnik ali lik nikada nikome nije dao moj broj jel mozes vjerovat...
Patke općenito su za mnoge inteligencijaPatak je za mnoge ovdje intellegencija...
I što si napravila, blokirala dečka i zbogom đaci, ko da je problem blokirati broj, i sad od toga praviš šouSkacem jer se to ne radi... Sta ocekujes za to.. Sta si dobio s tim... Koju korist imas od toga? Hoces da ja nekoj iz oglasnika dam tvoj broj da te zove?
Gle.. Ti si svjezi primjer da nitko nikada nije bio blokiran bez razlogaI što si napravila, blokirala dečka i zbogom đaci, ko da je problem blokirati broj, i sad od toga praviš šou
Ja sam itekako blokiran bez razloga, a to što ti nema Moderatora da ti čuva leđa je novi problem, i traži si neko novo mjesto gdje ćeš se reklamiratiGle.. Ti si svjezi primjer da nitko nikada nije bio blokiran bez razloga
Čujem da je cijena Jumbo plakata pala sad nakon izboraJa sam itekako blokiran bez razloga, a to što ti nema Moderatora da ti čuva leđa je novi problem, i traži si neko novo mjesto gdje ćeš se reklamirati
Nema meni sta ko cuvat ledja, cuvaj si ti svoja...Ja sam itekako blokiran bez razloga, a to što ti nema Moderatora da ti čuva leđa je novi problem, i traži si neko novo mjesto gdje ćeš se reklamirati
Nemam se ja tu sta reklamirat... Ljudima koji su ispod mog nivoa, cast izuzecima...Ja sam itekako blokiran bez razloga, a to što ti nema Moderatora da ti čuva leđa je novi problem, i traži si neko novo mjesto gdje ćeš se reklamirati
Seljacina ostaje seljacina forever..Omega nemaš opravdanja. Ne daju se brojevi bez dozvole
Koga boli kurac kolko sam puta pisao jel bio tko i jel sam imao koju recenziju? Ovo je slobodan forum. A ti i mod ste bili dobro ugodan duo kojem je trebalo stati na kraj. I kolko si ti napisala recenzija? A imaš 15k postovaNema meni sta ko cuvat ledja, cuvaj si ti svoja...
Blokiran si jer si trolao svaku temu i imao 100 postova na jel bio tko i ni jednu recenziju... Eto zato si blokiran. A da ne govorim o tome sta si ispao kad si isao davat moj broj bez moga znanja
Ja nisam drkadzija na jel bio tko kao ti omega...Koga boli kurac kolko sam puta pisao jel bio tko i jel sam imao koju recenziju? Ovo je slobodan forum. A ti i mod ste bili dobro ugodan duo kojem je trebalo stati na kraj. I kolko si ti napisala recenzija? A imaš 15k postova
Ovaj decko je rekao da ga je on dao.. A i nema tko.. Sigurno nisu mod ili oldie..Na koju foru uopće saznaš otkud nekome tvoj broj?
Jesi bar unovcio kolega ,))Možda sam samo jednom dao tvoj broj, i nije iz mojeg mjesta... Što odmah skačeš?
Tad je bio najvrjedniji... Al nike on dovoljno inteligentana ti, kome si prodao?Jesi bar unovcio kolega ,))
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|