Slatka je u licu. Ten joj je malo problematičan, ali meni osobno nije smetalo.Kakvo lice ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatka je u licu. Ten joj je malo problematičan, ali meni osobno nije smetalo.Kakvo lice ima?
Broj 2 prima starije?Hvala ti... I ja sam cula za broj dva...
Slazemo se da bi trebao probati pa da nam napise svoju recenziju
Naravno, sveBroj 2 prima starije?
Neću ić kod bilo koga tek toliko da idem. Moram razmisliti.Jaoo pa neces ju zeniti... Rekla sam ti i u pp sljedeci korak ti je da odes kod neke cure....
Poznaješ je privatno?Naravno, sve
Ne poznam ja nikoga... Ali sve sam cula od moderatoraPoznaješ je privatno?
E vec kad si odblokiran da te pitam sta dajes moj privatni broj po svom mjestu da me nepoznati likovi zovu.... Jel si ti moj pimp ili sta siKonačno odblokiran
Ja sam mislio da Patak ima monopol na tvome brojuE vec kad si odblokiran da te pitam sta dajes moj privatni broj po svom mjestu da me nepoznati likovi zovu.... Jel si ti moj pimp ili sta si
Patak je psihicki bolesnik ali lik nikada nikome nije dao moj broj jel mozes vjerovat...Ja sam mislio da Patak ima monopol na tvome broju
Možda sam samo jednom dao tvoj broj, i nije iz mojeg mjesta... Što odmah skačeš?E vec kad si odblokiran da te pitam sta dajes moj privatni broj po svom mjestu da me nepoznati likovi zovu.... Jel si ti moj pimp ili sta si
Skacem jer se to ne radi... Sta ocekujes za to.. Sta si dobio s tim... Koju korist imas od toga? Hoces da ja nekoj iz oglasnika dam tvoj broj da te zove?Možda sam samo jednom dao tvoj broj, i nije iz mojeg mjesta... Što odmah skačeš?
DajSkacem jer se to ne radi... Sta ocekujes za to.. Sta si dobio s tim... Koju korist imas od toga? Hoces da ja nekoj iz oglasnika dam tvoj broj da te zove?
Sreca pa si blokiran negdje na dnu liste...
Koje liste?Sreca pa si blokiran negdje na dnu liste...
Potrazit cu ga i poslat cu muS ovom malom samo jako ili nikako Doris 21(RUDEŠ)
🥇𝐴𝑇𝑅𝐴𝐾𝑇𝐼𝑉𝑁𝐴 𝐸𝐿𝐼𝑇𝐴 𝐷𝑂𝑅𝐼𝑆 👑. !𝐷𝐼𝑉𝐴SHEMALLE👑 𝑃𝑂𝑍𝐼𝑉𝐴𝑀 𝑇𝐸 𝑈 𝑆𝑉𝐼𝐽𝐸𝑇 𝑀𝐴𝑆𝑇𝐸 𝐼 𝐶𝑈𝐷𝐴 𝐴𝐾𝑂 𝑀𝐸𝑁𝐸 𝐽𝑂𝑆 𝑁𝐼𝑆𝐼 𝑃𝑅𝑂𝐵𝐴𝑂 𝑂𝑁𝐷𝐴 𝑀𝑂𝑅𝐴𝑆 𝐽𝐸𝑅 𝑁𝐸…www.oglasnik.hr
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|