AlfaKoji si ti.. Omega ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AlfaKoji si ti.. Omega ili?
Bok. Mogla bi i ti. Dosta nam je sigi haha2354 stranica…. Bome vi puno vremena tu provodite
I meni je dosta vas.. Ali i vi i ja znamo zasto sam tuBok. Mogla bi i ti. Dosta nam je sigi haha
Ma nije tebi dosta nikad nas. Ti nas obozavas, koliko i mi tebeI meni je dosta vas.. Ali i vi i ja znamo zasto sam tu
Zbog Patka?I meni je dosta vas.. Ali i vi i ja znamo zasto sam tu
Da.. A kako njega nema nemam motivacije....Zbog Patka?
Zbog Patka?
Polako, odmori malo, zasluzila si. Doci ce motivacija. Sve u zivotu dosegne vrhunac i onda padne na dno i onda od dna moze ici opet samo prema gore. Jebote ko da pricam o erekcijiDa.. A kako njega nema nemam motivacije....
Nemre ti past ako ti se ni ne dižePolako, odmori malo, zasluzila si. Doci ce motivacija. Sve u zivotu dosegne vrhunac i onda padne na dno i onda od dna moze ici opet samo prema gore. Jebote ko da pricam o erekciji
Ovo je jedna velika istina...Nemre ti past ako ti se ni ne diže
Ja zato jer te volim, dušiceI meni je dosta vas.. Ali i vi i ja znamo zasto sam tu
Govori za sebeMa nije tebi dosta nikad nas. Ti nas obozavas, koliko i mi tebe
Ja večeras pijem uz ovoVcrs pijemo uz ovo...
Jesi citao sta je bilo... Volimo ze kao prijatelja, ne zelimo da zaglavis....
Ne znam na što mislišJesi citao sta je bilo... Volimo ze kao prijatelja, ne zelimo da zaglavis....
Objasnit cu ti u ppNe znam na što misliš
Zasto je ta slika za njega?sombrero, ovo je za tebe
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|