Sisata i guzata
Well-known member
Irena, jesi upoznala naseg Venturu...
Ventura sad te nema nigdje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na pp sam s nekim. A došla je nova cura na forum. Lijepo.Irena, jesi upoznala naseg Venturu...
1. Marija20, no radi samo incall. Javi ak trebaš preporuku za najam ako ju ne želiš doma voditi.Darien... Ajde molim te kao frenda za Ventija neku preporuku... Evo ja ga u pp nagovaram da ode kod neke cure... A on ne zeli neku standardnu... Znaci neku da je mlada, da je ok...
Ne moraš me zvati punim imenom. Ja bih isto neku skraćenicu kakvu ti imaš, Sig. Možeš me zvati Dar. Kao "Dar božji ženama".Darien...
Hvala ti... I ja sam cula za broj dva...1. Marija20, no radi samo incall. Javi ak trebaš preporuku za najam ako ju ne želiš doma voditi.
2. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/uzmi-mene-oglas-4675771 Full GFE, znam da to voliš, Venty. Ovu možeš i ženit.
3. Čujem da Sig ima dobre frendice
Dvojka je razina GFE-a koju vjerojatno ne možeš pronaći nigdje u hrvatskojHvala ti... I ja sam cula za broj dva...
Slazemo se da bi trebao probati pa da nam napise svoju recenziju
To je ono sto on trazi...Dvojka je razina GFE-a koju vjerojatno ne možeš pronaći nigdje u hrvatskoj
Kako mislis standardna...Ta druga je Diana što sam ti rekao da je standardna
Ja sam se dobro proveo kod nje. Venty, uzmi puni sat i zabavi se.To je ono sto on trazi...
I standardne cure trebaju ljubaviTa druga je Diana što sam ti rekao da je standardna
Stalno u oglasu, od kad pratim 11. mj prošle godine. Čak mislim da sam je zvao jednom i nije se javila.Kako mislis standardna...
Nije je bilo sad nekoliko mjeseci. Vratila se prije par tjedana.Stalno u oglasu, od kad pratim 11. mj prošle godine. Čak mislim da sam je zvao jednom i nije se javila.
A Viki? Rekao si da je kod nje najbolji gfe... Da zaljubljeno gleda, za razliku od meneStalno u oglasu, od kad pratim 11. mj prošle godine. Čak mislim da sam je zvao jednom i nije se javila.
Viki je kvalitetna cura i svršava ko blesavaA Viki? Rekao si da je kod nje najbolji gfe... Da zaljubljeno gleda, za razliku od mene
Nisam rekao ... za razliku od tebe. Dovoljno je da se ljubi, ne treba glumiti GfeA Viki? Rekao si da je kod nje najbolji gfe... Da zaljubljeno gleda, za razliku od mene
Lijepo da misliš na mene. Do danas nisam znao da si ženskosombrero, ovo je za tebe
Kakvo lice ima?Nije je bilo sad nekoliko mjeseci. Vratila se prije par tjedana.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|