Sisata i guzata
Well-known member
Koji si ti.. Omega ili?WTF lijekovi eto što, ako ima lijek za koronu onda ima i za ovu tvoju tegobu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti.. Omega ili?WTF lijekovi eto što, ako ima lijek za koronu onda ima i za ovu tvoju tegobu
Ništa pametno, taman sam se ponadao kako je završila školska godina i da nema gužve u prometu i zaglavim na Držićevoj, jbt i povratak u grad i prokleta sparina. Glava me boli od klime, a nervozan sam zbog tekme, još kad popušimo "otići ću u pm".....Oldieee.... Sta ima, oldie...
Ništa pametno, taman sam se ponadao kako je završila školska godina i da nema gužve u prometu i zaglavim na Držićevoj, jbt i povratak u grad i prokleta sparina. Glava me boli od klime, a nervozan sam zbog tekme, još kad popušimo "otići ću u pm".....
Alkohol uvjek pomogne.....Ništa pametno, taman sam se ponadao kako je završila školska godina i da nema gužve u prometu i zaglavim na Držićevoj, jbt i povratak u grad i prokleta sparina. Glava me boli od klime, a nervozan sam zbog tekme, još kad popušimo "otići ću u pm".....
Kralj alkoholAlkohol uvjek pomogne.....
Draga moja sisata i guzata to mi se i u osnovnoj dogadalo, ne dodem jedan dan u skolu 300 cuda se desi...Moras se svaki dan bar ulogirat da budes u toku.... Ja kad me nema dva sata imam sta citat...
Nisi imuna na alkohol?Alkohol uvjek pomogne.....
Pozitiva Somy...Bok oldy. Nećemo popušiti.
Nisam jos.. Ni na alkohol, ni na bol... Polako, ima vremena....Nisi imuna na alkohol?
Da ti znas kolko ona moze popitNisi imuna na alkohol?
I to jos nije sabana biloDa ti znas kolko ona moze popit
Pričekaj par minuta da ti poruke krenu pristizati u inbox. Začas će zasjeniti ovih 2354 stranica.2354 stranica…. Bome vi puno vremena tu provodite
Znaci moram se spremit za hijenePričekaj par minuta da ti poruke krenu pristizati u inbox. Začas će zasjeniti ovih 2354 stranica.
Vjerujem da si spremna. Nemoj glumiti nevinašce, ne bi ti ni bila ovdje da nisi navikla na budaleZnaci moram se spremit za hijene
Ne znam kakvih ima ovdjeVjerujem da si spremna. Nemoj glumiti nevinašce, ne bi ti ni bila ovdje da nisi navikla na budale
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|