Koji kralj... To je jos bolje od mojih pitanja
Al znas da vidi makar si obrisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji kralj... To je jos bolje od mojih pitanja
Al znas da vidi makar si obrisao
A nista... Sta bi...Sigi šta ćemo ja i ti ako propadne forum?
Obrisao, ko Sig kad pitaš oš dat pičke, lova nije problem. Znaš nemam ti vrimena, ne uzimam nove, starima dam da.se ne ubiju, puno je mačaka, dosta biram, novi mi kradu haljinei haltere, malo i pijem pa sam često mamurna, Venti će bit ljubomoran...Reci muški ne dam. Tako i ovaj, reci " Jesam, peder sam "Sta je odgovorio dal je ili ne da...jbt sad cu ja najebat
Hvala. I ti si coolPa .. krenimo od toga da nemas moj broj ni radni ni paradni .. radni ignoriram iza 20 navecer.. tako da i da bi ga imao dobila bi jutarnje poruke ne nocne a na svom normalnom broju iskljucim ton tako da ...projekt ti je nemoguc ..sorry al ako ti ista znaci ideja je bila bas cool
VristimObrisao, ko Sig kad pitaš oš dat pičke, lova nije problem. Znaš nemam ti vrimena, ne uzimam nove, starima dam da.se ne ubiju, puno je mačaka, dosta biram, novi mi kradu haljinei haltere, malo i pijem pa sam često mamurna, Venti će bit ljubomoran...Reci muški ne dam. Tako i ovaj, reci " Jesam, peder sam "
Nešto bih te pitao vjetre s DinarePitao sam nešto administratora, pa ako se više ne javim, sve Vas volim!
Admine necu vise jebat ljude koji pisu recenzijeNovima bas nije ugodno samnom...
Redovito pijemo i onda si sam oduska... Vise ih nema na forumu
Moras se svaki dan bar ulogirat da budes u toku.... Ja kad me nema dva sata imam sta citat...Sta se desilo sa starim adminima? Nema me 3 dana promijeni se sve xd
WTF lijekovi eto što, ako ima lijek za koronu onda ima i za ovu tvoju tegobuWtf šta
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|