Naproti bas dobro brani...
Zašto je Sig loša golmanica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto je Sig loša golmanica?
Zašto tebe to brine?Evo sada cu napisat jednu veliku istinu koju bi i admin trebao znat ako slucajno ne zna...
Ovaj podforum je jedino sto drzi ovaj sajt...
Do sad su se pojavila 4 covjeka koja pisu recenzije... Moderator, kidamicpo, plovak i big joe...
I svi su odustali...
Ovaj sajt ako ce temeljit na recenzijama ode u kurac jer ovdje ljudi niti jebu, niti trose...
I da dodas i opcine iz BIH... Nema od recenzija nista...
A oni koje sam ja odabrala da me jebu e ti su gospoda i ti ne pisu...
Moguće al neke utakmice je onda puštalaNaproti bas dobro brani...
Ne brine... Samo naglasavam kad vec pisemo na tu temu...Zašto tebe to brine?
Na koju temu pišemo?Ne brine... Samo naglasavam kad vec pisemo na tu temu...
Svrha foruma valjda... Tema koju je Hobo naceo...Na koju temu pišemo?
Svrha site-a i foruma kao sastavnog dijela je zarada osnivača kroz više vidova...sigurno ga nije pokrenuo iz humanih razloga da bi ljudi lakše i sigurnije jebali..Svrha foruma valjda... Tema koju je Hobo naceo...
Ali ne znam tocno sto mu tu donosi zaradu...Svrha site-a i foruma kao sastavnog dijela je zarada osnivača kroz više vidova...sigurno ga nije pokrenuo iz humanih razloga da bi ljudi lakše i sigurnije jebali..
Ali ne znam tocno sto mu tu donosi zaradu...
Ma ok ali niti se forum placa, niti oglasi.. Iz cega dobiva dobit...
Aj bolje da prestanem... Zvucim kao da sam u uskoku...Ma ok ali niti se forum placa, niti oglasi.. Iz cega dobiva dobit...
Vjerovatno mu je bitna cirkulacija ljudi kao i svim portalima...Ma ok ali niti se forum placa, niti oglasi.. Iz cega dobiva dobit...
A znam... Ali ti ljudi jedino na ovim stranicama cirkuliraju jbg...Vjerovatno mu je bitna cirkulacija ljudi kao i svim portalima...
A bašZašto tebe to brine?
Nisam, nauči čitati, nisam ti ja pametan za takve temeSvrha foruma valjda... Tema koju je Hobo naceo...
Jer nikom ne braniZašto je Sig loša golmanica?
Ma jok... Samo svima...Jer nikom ne brani
Poluvrijeme/kraj treba odigrat 0(x)/1.Ma zezam se, mislim da danas dobivamo 2:0...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|