Kozjak Dida
Well-known member
Oni sve nešto pristojno...tak pak šupak...pa me to nervira...vruće je danas...nije pravo vrijeđanje, više iznošenje realnosti...Zastoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni sve nešto pristojno...tak pak šupak...pa me to nervira...vruće je danas...nije pravo vrijeđanje, više iznošenje realnosti...Zastoo
Meni nijee ja san ispod klime laganiniVruće je danas u ST
Prvo... Aj nauci citat:ja sam napisala da OVAJ FORUM GUBI SVRHU I SA MNOM I BEZ MENE... znaci... Propalo je... Imalo je svoj vrhunac i sad ide prema kraju... A drugo vi ne mozete ocjenjivat moju uslugu jer je niste dobili a niti necete...Ma nisam živčan, sve laganini. Sigica me oče provocirati ali ne polazi joj baš ta rukom Kaže Sigica da forum gubi smisao bez nje, zapravo istina je obrnuta, njen život gubi smisao bez ovog foruma. Ja smatram da je treba odstraniti s foruma jer ga je zaista previše zagadila. Dobro da je onaj Mod odstranjen, što je raj činio isto je prevršavalo svaku mjeru!!!
Općenito smatram da ženama koje se bave ovim poslom ne bi tribalo dati da sudjeluju na forumu, ne mogu sagledati objektivno vlastitu uslugu, jelte..
Purgeri i jesu inace pre pristojni...Oni sve nešto pristojno...tak pak šupak...pa me to nervira...vruće je danas...nije pravo vrijeđanje, više iznošenje realnosti...
E pozz Kozjak ..sta cemo danas igrat...Oni sve nešto pristojno...tak pak šupak...pa me to nervira...vruće je danas...nije pravo vrijeđanje, više iznošenje realnosti...
Kvantiteta prije kvalitete, tj u tvom slučaju ne ispred nego kvalitete uopće i nema. 15 tisuća( ili koliko već?) praktično ničega...Prvo... Aj nauci citat:ja sam napisala da OVAJ FORUM GUBI SVRHU I SA MNOM I BEZ MENE... znaci... Propalo je... Imalo je svoj vrhunac i sad ide prema kraju... A drugo vi ne mozete ocjenjivat moju uslugu jer je niste dobili a niti necete...
Kad koristiš klimu u prirodu ispuštaš elemente koji narušavaju prirodnu ravnotežu na način da štete životinjama koje tako volite. Gasi klimu.Meni nijee ja san ispod klime laganini
4-2-3-1E pozz Kozjak ..sta cemo danas igrat...
?? O cemu ti sta si nervozan, kasni placa ili?Kvantiteta prije kvalitete, tj u tvom slučaju ne ispred nego kvalitete uopće i nema. 15 tisuća( ili koliko već?) praktično ničega...
Da klasično licemjerje zelenih, newagera, liberala i sličnih kuraca palaca .Kad koristiš klimu u prirodu ispuštaš elemente koji narušavaju prirodnu ravnotežu na način da štete životinjama koje tako volite. Gasi klimu.
Znam to sve i istina je ,al ko bi dosa u salon u saunuKad koristiš klimu u prirodu ispuštaš elemente koji narušavaju prirodnu ravnotežu na način da štete životinjama koje tako volite. Gasi klimu.
Mislio sam 1×24-2-3-1
Ma ne, samo konstatiram očigledno, postajep polako višak na ovom forumu.?? O cemu ti sta si nervozan, kasni placa ili?
Ato ne 4424-2-3-1
Odi pojebi nesto na oglasu... Malo si nervozanMa ne, samo konstatiram očigledno, postajep polako višak na ovom forumu.
Ma zezam se, mislim da danas dobivamo 2:0...Mislio sam 1×2
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|