Birtijaške čakule

Generalno, tebe bi tribalo blokirati za tvoje dobro🤪 Izgorit ćeš uskoro, po meni ti treba totalni zaokret. Za totalni zaokret je najbolji odlazak u samostan, ne bi se zaredila nego bi neko vrime živils u samostanu mirnijim životom.
Po meni ti trebas novi bolje placen posao i naci neku zenu a ne da jebes samo kad placas... Po meni... Al niti je moje misljenje mjerodavno, niti tvoje..

Naravno... Niti jedna pametna zena se ne jebe za dzabe... A ti.. Koga ces jebat kad primis 3000 kn mirovine.. Ajd bar neces morat na viagru trosit..
Ako bude 3000 bit će dobro😁 ćerce, ti ode nešto pametuješ, radiš neki skroz prosječni posao, jedino društvo su ti tvoji klijenti, pardon i mačke koje ti useru stan i ovaj forum na kojem visiš i koji ti pumpa ego. To nije dno života, to nije ni život🥴🙋

Budem i tebi jednu noć poslao 22 poruke. Šta ćeš onda? :)
Pa .. krenimo od toga da nemas moj broj ni radni ni paradni .. radni ignoriram iza 20 navecer.. tako da i da bi ga imao dobila bi jutarnje poruke ne nocne 😂 a na svom normalnom broju iskljucim ton tako da ...projekt ti je nemoguc ..sorry al ako ti ista znaci ideja je bila bas cool 😘

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh