Sisata i guzata
Well-known member
Zato sto s njim nitko nece suradjivat pa je tuzan...Zasto je blesaca zena se zajebaje sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto s njim nitko nece suradjivat pa je tuzan...Zasto je blesaca zena se zajebaje sve
VegetaMa 100 posto... Al redovito mi se ubaci u neku raspravu...
Generalno, tebe bi tribalo blokirati za tvoje dobro Izgorit ćeš uskoro, po meni ti treba totalni zaokret. Za totalni zaokret je najbolji odlazak u samostan, ne bi se zaredila nego bi neko vrime živils u samostanu mirnijim životom.Hello... Bila blokirana na par sati... Generalno i sa mnom i bez mene ovo mjesto je izgubilo smisao....
Joj Nisam ti ja uopće ta suradnju, kraći poslovni odnos da ali suradnja ne..Zato sto s njim nitko nece suradjivat pa je tuzan...
Po meni ti trebas novi bolje placen posao i naci neku zenu a ne da jebes samo kad placas... Po meni... Al niti je moje misljenje mjerodavno, niti tvoje..Generalno, tebe bi tribalo blokirati za tvoje dobro Izgorit ćeš uskoro, po meni ti treba totalni zaokret. Za totalni zaokret je najbolji odlazak u samostan, ne bi se zaredila nego bi neko vrime živils u samostanu mirnijim životom.
Onak.. Imat 40 godina i jebat samo oglasnike... Dotako sam dno zivota...Po meni ti trebas novi bolje placen posao i naci neku zenu a ne da jebes samo kad placas... Po meni... Al niti je moje misljenje mjerodavno, niti tvoje..
Hvala na prijedlozima, razmotriti ću ihPo meni ti trebas novi bolje placen posao i naci neku zenu a ne da jebes samo kad placas... Po meni... Al niti je moje misljenje mjerodavno, niti tvoje..
Kaže kurva, doduše posebna kurvaOnak.. Imat 40 godina i jebat samo oglasnike... Dotako sam dno zivota...
Pa to i je draž forumaAha ....pocelo je ...
Naravno... Niti jedna pametna zena se ne jebe za dzabe... A ti.. Koga ces jebat kad primis 3000 kn mirovine.. Ajd bar neces morat na viagru trosit..Kaže kurva, doduše posebna kurva
Budem i tebi jednu noć poslao 22 poruke. Šta ćeš onda?
Maserka split ne bih ti bila u koziBudem i tebi jednu noć poslao 22 poruke. Šta ćeš onda?
Pa jbt to je dobra mirovina...ja 1 200 pa mi ostaje samo ona Olivera za 100.. i to svaki treci mjesec..Naravno... Niti jedna pametna zena se ne jebe za dzabe... A ti.. Koga ces jebat kad primis 3000 kn mirovine.. Ajd bar neces morat na viagru trosit..
Ako bude 3000 bit će dobro ćerce, ti ode nešto pametuješ, radiš neki skroz prosječni posao, jedino društvo su ti tvoji klijenti, pardon i mačke koje ti useru stan i ovaj forum na kojem visiš i koji ti pumpa ego. To nije dno života, to nije ni životNaravno... Niti jedna pametna zena se ne jebe za dzabe... A ti.. Koga ces jebat kad primis 3000 kn mirovine.. Ajd bar neces morat na viagru trosit..
Ma okvirno.. Ako mu placa 6000 vjerovatno ce imat i manjePa jbt to je dobra mirovina...ja 1 200 pa mi ostaje samo ona Olivera za 100.. i to svaki treci mjesec..
Pa da radim za 6000 i jebem samo kad platim... E tad bi bila u depresiji...Ako bude 3000 bit će dobro ćerce, ti ode nešto pametuješ, radiš neki skroz prosječni posao, jedino društvo su ti tvoji klijenti, pardon i mačke koje ti useru stan i ovaj forum na kojem visiš i koji ti pumpa ego. To nije dno života, to nije ni život
Pa .. krenimo od toga da nemas moj broj ni radni ni paradni .. radni ignoriram iza 20 navecer.. tako da i da bi ga imao dobila bi jutarnje poruke ne nocne a na svom normalnom broju iskljucim ton tako da ...projekt ti je nemoguc ..sorry al ako ti ista znaci ideja je bila bas coolBudem i tebi jednu noć poslao 22 poruke. Šta ćeš onda?
Da vidis... Macke kostaju vise od tvoje mjesecne placePa da radim za 6000 i jebem samo kad platim... E tad bi bila u depresiji...
Pitanje je oče li se i isplaćivati mirovine?. Svakako mi neće biti iznad 3000, tj nemam pojma kakvo je stanje mog mirovinskog fonda?Ma okvirno.. Ako mu placa 6000 vjerovatno ce imat i manje
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|