Sisata i guzata
Well-known member
Pa tko te ne bi napao... Covjece ti bi se ljubio sa Marijom... Svako ko ti zeli dobro bi te napao... A i nemoj krast moje fore...Da si samo vidio kako su me napali na temi o Mariji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tko te ne bi napao... Covjece ti bi se ljubio sa Marijom... Svako ko ti zeli dobro bi te napao... A i nemoj krast moje fore...Da si samo vidio kako su me napali na temi o Mariji.
Lokacija je važna u svakoj uslužnoj djelatnosti.Jer inace mi nemamo van posla ljude koje volimo i oni nas , prijatelje rodjake susjede,ljude s kojima setamo pse neke djecu neke udate al bitno da se adrese navedu jer je adresa od zivotne vaznosti za recenziju
Diskrecija je na prvom mjestu ,nismo u Engleskoj ni Njemackoj nego u pripizdini u kojoj su ovakve stvari takve kakve jesu. I kakve god bile recenzije bilo da je masaze s happy endom ili seks il nesto trece oko ovih stvari se drzi diskrecija obostrana. Zamisli da ja sidim s prijama na rivi i prokazujem ljude eeej vidi ovog ovi ti radi tu i tu uzme masazu tu i tu radi tu i tu i zivi tu i tu ( a znam za stalne goste puno toga o njima i to nikad nece izac van 4 zida salona i ne bi mi palo na pamet makar i da se sutra narusi odnos il prekine suradnja,nikad ne bi diskreciju dovela u pitanje ) jer isto i trazim al naravno nemozemo imati sve sto trazimoLokacija je važna u svakoj uslužnoj djelatnosti.
Opet ti s tim. Ne bi se ljubio.Pa tko te ne bi napao... Covjece ti bi se ljubio sa Marijom... Svako ko ti zeli dobro bi te napao... A i nemoj krast moje fore...
Mozda bi se ona ljubila ?Opet ti s tim. Ne bi se ljubio.
Previse si ozbiljno to shvatio... Htio si izazvat moju reakciju ali moju reakciju znas... Ja se zajebavam i to je sve... Sve znas, sve sam ti rekla...Opet ti s tim. Ne bi se ljubio.
A ima dosta " maserki " koje se hvale tko je im bio ...prepricavaju detalje...pa tak da ...Diskrecija je na prvom mjestu ,nismo u Engleskoj ni Njemackoj nego u pripizdini u kojoj su ovakve stvari takve kakve jesu. I kakve god bile recenzije bilo da je masaze s happy endom ili seks il nesto trece oko ovih stvari se drzi diskrecija obostrana. Zamisli da ja sidim s prijama na rivi i prokazujem ljude eeej vidi ovog ovi ti radi tu i tu uzme masazu tu i tu radi tu i tu i zivi tu i tu ( a znam za stalne goste puno toga o njima i to nikad nece izac van 4 zida salona i ne bi mi palo na pamet makar i da se sutra narusi odnos il prekine suradnja,nikad ne bi diskreciju dovela u pitanje ) jer isto i trazim al naravno nemozemo imati sve sto trazimo
Stvarno ? Ne znam ,tako se moze samo zakomplicirati nekom a sve je vrlo jednostavno i moze funkcionirati normalno.. a s prijateljicama svakako imam priorotetnije teme nego to tako da nema smisla .A ima dosta " maserki " koje se hvale tko je im bio ...prepricavaju detalje...pa tak da ...
Rekla mu je da ne... A on opet.. A gdje je MarijaMozda bi se ona ljubila ?
Jel se moš okrenut na petoparci?Ja skuzim tek kad otvori vrata ,))) ali moj korak nazad je kao prosineckova rolica...tu sam majstor
Cekaaaj al je to zena ???Ali tralala koja lajka svaki adminov post.
... Pa ja nemogu te dupeuvlakace... Da joj onda bar admin postane klijent... Kad ono zero...
Ma da.. Neka iz oglasnika.... Na svim forumima 0 recenzijaCekaaaj al je to zena ???
Vrlo profesionalno, nisi ka ona Sisata blesačaDiskrecija je na prvom mjestu ,nismo u Engleskoj ni Njemackoj nego u pripizdini u kojoj su ovakve stvari takve kakve jesu. I kakve god bile recenzije bilo da je masaze s happy endom ili seks il nesto trece oko ovih stvari se drzi diskrecija obostrana. Zamisli da ja sidim s prijama na rivi i prokazujem ljude eeej vidi ovog ovi ti radi tu i tu uzme masazu tu i tu radi tu i tu i zivi tu i tu ( a znam za stalne goste puno toga o njima i to nikad nece izac van 4 zida salona i ne bi mi palo na pamet makar i da se sutra narusi odnos il prekine suradnja,nikad ne bi diskreciju dovela u pitanje ) jer isto i trazim al naravno nemozemo imati sve sto trazimo
O bože samo sam joj poželio laku noćRekla mu je da ne... A on opet.. A gdje je Marija
Vas na forumu ne dozivljavam tako... Ja ne pisem na forumu sa svojim klijentima... A i ne zaboravite da vas ja niti sta pitam,niti sta znam, niti me sta zanima... Za razliku od vas koji ispitujete mene...Vrlo profesionalno, nisi ka ona Sisata blesača
Bila sam uvjerena da je muska osoba i pitanju... Hvala na info .. mislim da je komentirala dosta temu o meni otvorenu na pocetku jos ..prosle godine ...Ma da.. Neka iz oglasnika.... Na svim forumima 0 recenzija
CoolO bože samo sam joj poželio laku noć
Zasto je blesaca zena se zajebaje sveVrlo profesionalno, nisi ka ona Sisata blesača
Ma 100 posto... Al redovito mi se ubaci u neku raspravu...Bila sam uvjerena da je muska osoba i pitanju... Hvala na info .. mislim da je komentirala dosta temu o meni otvorenu na pocetku jos ..prosle godine ...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|