A ne, nema smisla. Ana trazi decka, mozda madmax ili ventura.oni se cine kao materijal za duze staze...Ako ti pojebes Anu 23....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, nema smisla. Ana trazi decka, mozda madmax ili ventura.oni se cine kao materijal za duze staze...Ako ti pojebes Anu 23....
Jesam od sinoc... Ali svejedno ne razumijem... Aha... Da venty bude Anin decko... Pa ima ima slicnosti...A ne, nema smisla. Ana trazi decka, mozda madmax ili ventura.oni se cine kao materijal za duze staze...
Deda VangaSlazem se, ja imam dosta jaku intuiciju tko je kakva osoba. Iz par recenica mogu jako puno toga viditi tko je kakav. Rijetko fulam u prosudbi. Ako fulam, kazem to toj osobi i ispricam joj se.
A i ne zeli vise iza 18 h da razgovara samnomPa ja mu rekoh to... Al neznam jel shvatio...
Ja sam mislila da i ti vec tako... Da preko telefona vec znas jel valja...Zato majstor slabo ide na kurve... on prek telefona skuzi da ne valja...
Ja skuzim tek kad otvori vrata ,))) ali moj korak nazad je kao prosineckova rolica...tu sam majstorJa sam mislila da i ti vec tako... Da preko telefona vec znas jel valja...
Da citas ljude na temelju recenica usparao bi vrijeme....Ja skuzim tek kad otvori vrata ,))) ali moj korak nazad je kao prosineckova rolica...tu sam majstor
Nemam ja tu moc kao ti i madmaxDa citas ljude na temelju recenica usparao bi vrijeme....
Zemo nemora ni zvat, samo baci karte.Da citas ljude na temelju recenica usparao bi vrijeme....
Kako to, kako to.... Nije da nemas iskustva..Nemam ja tu moc kao ti i madmax
Zato sto u faci izgledaju prirodnozasto Brazilke koje koriste Google translate imaju potrebu pisat da su žene a ne transrodne osobe ili ako pišu na eng piše da je female no shemale
Ispunjen životSomi ja sam zena koja 3 dana i 3 noci nije oka sklopila... I jos mi se macak razbolio i jurila na hitnu s njim, uneredio se po stanu, prala podove, bila na poslu, sinoc se druzila.... Onak... Ne da mi se o tome.. Trolali smo i blokirao nas na par sati..
Da si samo vidio kako su me napali na temi o Mariji.A ne, nema smisla. Ana trazi decka, mozda madmax ili ventura.oni se cine kao materijal za duze staze...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|