Birtijaške čakule

Kak si zamislio da to funkcionira 🤔. Di ti je diskrecija onda . Neki imaju cure/žene švrljaju i šta napise Nezz Marko plati pola h svrsi za 20 min bas mi je super. I Markova zena ” slučajno”naiđe na forum I vidi to i odu marku jaja+ rastava braka. Ili u najboljem slučaju dobi rastavu + ako ima djecu zahtjev za alimentaciju. I još nek su djeca malodobna mama ih skupi i sinkćer pita zasto ne živimo s tatom? I šta ćeRec a gle sine kćeri znas tvoj otac je kurvis jebe se okolo🤔.Mama šta znaci jebati i kurvanje pa vidiš kćeri kad odrasteš ću ti objasnit
Ti cijelu pricu iskonstruiras🤣

Vjerujem i nema na cemu. Tako stvaras poseban odnos i izmedju klijenta i sebe i vjerujem da ako ne svi. Vecina to jako cijeni.
Taj poseban odnos koji stvorim me i sacuvao tolike godine od svega... Od recenzija, od konstantnog oglasavanja i svih nevolja koje dolaze s tim... Ali za to treba biti jako izdržljiv jer nije sa svakim isto ni lako... Moras procijeniti osobu...

Taj poseban odnos koji stvorim me i sacuvao tolike godine od svega... Od recenzija, od konstantnog oglasavanja i svih nevolja koje dolaze s tim... Ali za to treba biti jako izdržljiv jer nije sa svakim isto ni lako... Moras procijeniti osobu...
Slazem se skroz s tobom i vjerujem ti. Mogu se dosta staviti u tvoju kozu i znam da ti nije bilo lako doci do te razine. No pametna si cura i napravila si najbolje za sebe. I to jako postujem i cijenim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh