maserkasplit
Well-known member
Bok sombi i svi ostalibok maserkasplit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bok sombi i svi ostalibok maserkasplit
krećem u 6 ujutro do nedjeljeSomvy, jel idemo na vodu sutra?
Ja sutra lovim kod sebe. Ak bum dobre volje mozda navratim na cugu za vikend do Ontarija.krećem u 6 ujutro do nedjelje
Ubit će vas sunce, za vikend i do 35 celzija...Ja sutra lovim kod sebe. Ak bum dobre volje mozda navratim na cugu za vikend do Ontarija.
Ma meni je jezero u dvoristu pa me bas boli brigaUbit će vas sunce, za vikend i do 35 celzija...
dođi na pivu ili gemJa sutra lovim kod sebe. Ak bum dobre volje mozda navratim na cugu za vikend do Ontarija.
reci šta je biloHello... Bila blokirana na par sati... Generalno i sa mnom i bez mene ovo mjesto je izgubilo smisao....
Ma nista posebno zapravo. ....reci šta je bilo
ipak reciMa nista posebno zapravo. ....
Somi ja sam zena koja 3 dana i 3 noci nije oka sklopila... I jos mi se macak razbolio i jurila na hitnu s njim, uneredio se po stanu, prala podove, bila na poslu, sinoc se druzila.... Onak... Ne da mi se o tome.. Trolali smo i blokirao nas na par sati..ipak reci
noc stariok. laku noć sigi i ostali
I da zivot bude kompletan.. Naravno da sam zaboravila na kapi za nos i naravno da sad moram u dezurnuSomi ja sam zena koja 3 dana i 3 noci nije oka sklopila... I jos mi se macak razbolio i jurila na hitnu s njim, uneredio se po stanu, prala podove, bila na poslu, sinoc se druzila.... Onak... Ne da mi se o tome.. Trolali smo i blokirao nas na par sati..
Mene su dosad svi ispostovali i nitko nisra nije objavio, tako da i od mene se ocekuje isto... A takve koji svrse za par minuta ja ne primam...Ovdje se ocito mjenja cijeli koncept foruma, pa bi možda bilo dobro otvoriti temu i za žene o kojima se raspravlja. Da baš te žene napišu recenziju o svojim mušterijama, a ne samo mušterije o njima. Interesantno bi bilo pročitati recenziju tipa: Ova mušterija XY je odlična...plati mi pola sata, a svrši za par minuta. Preporucam ga svim kolegicama. Ili: poslao mi nebrojeno fotki k...ca, a kad tamo čevapćić.
Kak si zamislio da to funkcionira . Di ti je diskrecija onda . Neki imaju cure/žene švrljaju i šta napise Nezz Marko plati pola h svrsi za 20 min bas mi je super. I Markova zena ” slučajno”naiđe na forum I vidi to i odu marku jaja+ rastava braka. Ili u najboljem slučaju dobi rastavu + ako ima djecu zahtjev za alimentaciju. I još nek su djeca malodobna mama ih skupi i sinkćer pita zasto ne živimo s tatom? I šta ćeRec a gle sine kćeri znas tvoj otac je kurvis jebe se okolo.Mama šta znaci jebati i kurvanje pa vidiš kćeri kad odrasteš ću ti objasnitOvdje se ocito mjenja cijeli koncept foruma, pa bi možda bilo dobro otvoriti temu i za žene o kojima se raspravlja. Da baš te žene napišu recenziju o svojim mušterijama, a ne samo mušterije o njima. Interesantno bi bilo pročitati recenziju tipa: Ova mušterija XY je odlična...plati mi pola sata, a svrši za par minuta. Preporucam ga svim kolegicama. Ili: poslao mi nebrojeno fotki k...ca, a kad tamo čevapćić.
Pa ne bi imena stavljale ko sto muski dio tu objavi adrese tetovaze madeze il hobo prica o curi nekoj cije radno mjesto je takve prirode da je moze stalkati svaka budala a on je po forumu razvlaci itd ...Kak si zamislio da to funkcionira . Di ti je diskrecija onda . Neki imaju cure/žene švrljaju i šta napise Nezz Marko plati pola h svrsi za 20 min bas mi je super. I Markova zena ” slučajno”naiđe na forum I vidi to i odu marku jaja+ rastava braka. Ili u najboljem slučaju dobi rastavu + ako ima djecu zahtjev za alimentaciju.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|