Ko će te onda ljubiti?Nisam mu ni zamjerila.... Samo je vrijeme da se svi lagano razidemo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko će te onda ljubiti?Nisam mu ni zamjerila.... Samo je vrijeme da se svi lagano razidemo...
MadmaxKo će te onda ljubiti?
Nemoj da te dira, ni nama koji joj nismo dosadni neda pičkeNaravno, boze dragi. To je samo tvoje misljenje. Nije lijepo bas, al sto sad. Zivot ide dalje
Dobro bojim se da ti neKo će te onda ljubiti?
A sta te bolo brigaKo će te onda ljubiti?
ja nisam dosadan, broj replika te pobija. Svih vas. Jebi ga. Brojevi ne lazu.Nemoj da te dira, ni nama koji joj nismo dosadni neda pičke
Sinek sam stel napisatDobro bojim se da ti ne
Ma jesi... Rekla sam ti da glumis Marijola ali ni to nisi znao...ja nisam dosadan, broj replika te pobija. Svih vas. Jebi ga. Brojevi ne lazu.
Novo pravilo kad popijem 5-6,7 čašica ne smijem na forumSjebano... Kad covjek popije pa vise ne moue obrisat... Nacitat cete se svega....
Pa nemrem njega glumiti. Za to imas druge cirkusante ovdje. I ne nisam.Ma jesi... Rekla sam ti da glumis Marijola ali ni to nisi znao...
Za sve osim Patka i meneZa skoro sve koje sam jebala do sad....
Kako si ih mogla jebat ako si žensko a da se ti i madmax jednostavno pejebete i smirite tenzijeZa skoro sve koje sam jebala do sad....
Ventyeva himnaZa skoro sve koje sam jebala do sad....
Ne ne nece ona meneKako si ih mogla jebat ako si žensko a da se ti i madmax jednostavno pejebete i smirite tenzije
Sanjaj... Dozvoljeno jeNe ne nece ona mene
A ni ja nju. Zapravo bi nam bilo super al bolje je ovako. Za oboje
Ne zelim da se zaljubi
Kaze ona sama sebiSanjaj... Dozvoljeno je
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|