Sisata i guzata
Well-known member
"nemoj da me ostavis
Ostavlja se samo neko ko od srca je daleko... Zagrli me, ostani..."
Ostavlja se samo neko ko od srca je daleko... Zagrli me, ostani..."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj " privat život"? Misliš gotovo neprestano visenje pred ekranom uz čašicu, tj bocu alkoholaJest... Ali tipa znatizelja da vidis Las Vegas... Ne moj privat zivot...
Jao, što si se umislila, bez tebe nema foruma? Pa zar misliš da se svijet vrti oko tebe?Pa jesam...bez mene nema foruma.. A bez vas? Samo ste jedan u nizu blokiranih...
Dobro jutro i tebi... Vidim dela se za malu lovu i danas?Tvoj " privat život"? Misliš gotovo neprestano visenje pred ekranom uz čašicu, tj bocu alkohola
Naravno... Ne valjda oko tebe...Jao, što si se umislila, bez tebe nema foruma? Pa zar misliš da se svijet vrti oko tebe?
Foraaa.... Ova dvojca su slugeSiG ima muški harem.
Mašu palminim granamaForaaa.... Ova dvojca su sluge
Ne, evo vrati se s kupanca. Baš super kroz jutro dok nema gužve.Dobro jutro i tebi... Vidim dela se za malu lovu i danas?
A ima, šaku jada koja je spremna čak i zahvaljivati se na lajkuSiG ima muški harem.
Neces vise nikad dobit lajk od kraljice... Molit ces za njega..A ima, šaku jada koja je spremna čak i zahvaljivati se na lajku
Evo nadam se svi na broju.....Uh znaci nisam sinoc samo ja pijancio...gdje ste braco pijana....
E i ovdje je sinoc bilo veselo...Evo nadam se svi na broju.....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|