Pa neka koštaju, nisam lud ka ti da se time bavim pa koliko god koštaloDa vidis... Macke kostaju vise od tvoje mjesecne place![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neka koštaju, nisam lud ka ti da se time bavim pa koliko god koštaloDa vidis... Macke kostaju vise od tvoje mjesecne place![]()
Aaa tamoo je bazaMa na pp ti on siluje zene![]()
A koji je tvoj smisao zivota? Kazes nemas obitelj, djecu, ne bavis se humanitarnim radom? Za sta, za koga zivis?Pa neka koštaju, nisam lud ka ti da se time bavim pa koliko god koštalo![]()
Da, al ja otisla spavat.. On nastavio pisatAaa tamoo je baza???
Za plavi oglasnik živiA koji je tvoj smisao zivota? Kazes nemas obitelj, djecu, ne bavis se humanitarnim radom? Za sta, za koga zivis?
E sa takvim primanjima ..nije mu neki zivot na po...Za plavi oglasnik živi
Za sebe tuketino ne kao ti za svoje mačke. Velikog humanitarnog rada, skuplja mačke lutaliceA koji je tvoj smisao zivota? Kazes nemas obitelj, djecu, ne bavis se humanitarnim radom? Za sta, za koga zivis?
Dobro ne trebas bas vrijedat takoZa sebe tuketino ne kao ti za svoje mačke. Velikog humanitarnog rada, skuplja mačke lutalice![]()
Tuzno... I kad umres sta ostaje za tobom...Za sebe tuketino ne kao ti za svoje mačke. Velikog humanitarnog rada, skuplja mačke lutalice![]()
Ma nitko tebe ne blati, samo laganini frende kaj si zivcanEvo javili se wanna be jebači koji se nadaju da će ih Sigica primiti ako mene blatu, samo neće![]()
Vruće je danas u STMa nitko tebe ne blati, samo laganini frende kaj si zivcan
ZastooJa malo prije izvrijeđao neke purgere na conference callu..bezveze...došlo mi
I ja hranim macke lutalice i brinem o bestijama al i o ljudima ako vidim da mogu pomoci ,neki dan je na poljickoj isprid jednog ducana dida neki iskopa pola kontenjera i oko usta prljav sav tragovi jogurta , znaci smucilo mi se sve u zivotu i prisjeo mi je svaki rucak ,samo san prebacivala stvari iz svoje kese u njegovu bez da ista pitam i nije da san imala para nesto previse ostatka od ducana al san izvadila sve iz tute iz dzepa koliko je bilo i stavila mu u ruke jer je to ispravno . Kao i dat macki jesti ako vidis da je gladna kao i opcenito s ulice sto mozes koliko mozes kad vidis da ucinis . Nitko ne moze pomoc svima ali ja SIG postujem sto radi s macama jer san i ja takva a osoba koja to cini sigurno nije losa osoba to ti je amen. Nemoj vridjat se hobo moze se rasprava vodit i bez da se grube rici kaze ,nismo dicaZa sebe tuketino ne kao ti za svoje mačke. Velikog humanitarnog rada, skuplja mačke lutalice![]()
Sta ste zivcani, imate more pred nosom... A ja jos dva mjeseca do mora...Zastoo![]()
Ma nisam živčan, sve laganini. Sigica me oče provocirati ali ne polazi joj baš ta rukomMa nitko tebe ne blati, samo laganini frende kaj si zivcan
E moj Hobo sta napisa...pa sta si sebi umislio ..da ja tebe blatim da bi me Sig primila...Evo javili se wanna be jebači koji se nadaju da će ih Sigica primiti ako mene blatu, samo neće![]()
Objasnila si sve..I ja hranim macke lutalice i brinem o bestijama al i o ljudima ako vidim da mogu pomoci ,neki dan je na poljickoj isprid jednog ducana dida neki iskopa pola kontenjera i oko usta prljav sav tragovi jogurta , znaci smucilo mi se sve u zivotu i prisjeo mi je svaki rucak ,samo san prebacivala stvari iz svoje kese u njegovu bez da ista pitam i nije da san imala para nesto previse ostatka od ducana al san izvadila sve iz tute iz dzepa koliko je bilo i stavila mu u ruke jer je to ispravno . Kao i dat macki jesti ako vidis da je gladna kao i opcenito s ulice sto mozes koliko mozes kad vidis da ucinis . Nitko ne moze pomoc svima ali ja SIG postujem sto radi s macama jer san i ja takva a osoba koja to cini sigurno nije losa osoba to ti je amen. Nemoj vridjat se hobo moze se rasprava vodit i bez da se grube rici kaze ,nismo dica
Oni sve nešto pristojno...tak pak šupak...pa me to nervira...vruće je danas...nije pravo vrijeđanje, više iznošenje realnosti...Zastoo![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|