Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da ce mnogi od nas krenuti Jurinim stopama...postati cugeri..Dobro da sam sinoc legao spavat tocno bih morao 3. bocu otvorit od ove depresije koja je tu prevladavala
Ako napravis detaljnu analizu foruma, ovo ispada pola kronerski forum pola ono za sto je i namijenjen.Izgleda da ce mnogi od nas krenuti Jurinim stopama...postati cugeri..
Na sve pristajes samo da smo zajedno, ha?Ako zelis otvorenu vezu meni ne smeta.
EDIT: #nisamljubomoran
Uzivas navlaceci ljude... i onda se pitas od kud sve te porukeNa sve pristajes samo da smo zajedno, ha?
Ma Jucie kuzi zajebanciju...Uzivas navlaceci ljude... i onda se pitas od kud sve te poruke
Znas me ljubaviNa sve pristajes samo da smo zajedno, ha?
Da se ljubim sa smjeskom cekajuci trenutak napetosti i mljackam kao da jedem nesto fino...Zamisli da sam ja bila prema ventiju kao viky, jbt pa sad bi mi na posao dosao
ja bi ti pisma pisaoZa mene se ljudi jako lako vezu... Zamisljam tebe werdume da mi nakon prvog susreta pises 22 poruke cijelu noc
po golubu ih slaoja bi ti pisma pisao
Jao jel ona sa otisnutim srcima iz osnovnjakaja bi ti pisma pisao
Kavaljer... Stara skola...Jao jel ona sa otisnutim srcima iz osnovnjaka
a ne znam jel sa srcima ili gromovima ovisi kako bi biloJao jel ona sa otisnutim srcima iz osnovnjaka
A jel bi me vrebao iza zgrade...a ne znam jel sa srcima ili gromovima ovisi kako bi bilo
A tak je bilo. I još mi je rekla vidimo se kad sam odlazio.Da se ljubim sa smjeskom cekajuci trenutak napetosti i mljackam kao da jedem nesto fino...
a šta je Sig rekla kad si odlazio?A tak je bilo. I još mi je rekla vidimo se kad sam odlazio.
A daj. Nemoj još ic.a šta je Sig rekla kad si odlazio?
đavolu iz torbe ispala, eto zna Marijole procjenitA daj. Nemoj još ic.
Jos joj serenadu odsviraj i otpjevaj ispod 12. kata i tvoja jeja bi ti pisma pisao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|