Nije mi ništa kriv bože. Ali bar mogu s njim normalno pričati.Sta sad opet sa Marijolomsta ti je on kriv...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi ništa kriv bože. Ali bar mogu s njim normalno pričati.Sta sad opet sa Marijolomsta ti je on kriv...?
Njega obozavamEros Ramazzotti:
A sta ja tu mogu... Nisam ja kriva.. Ja sam takva kakva jesam jbg....ne treba biti labilna licnostjednostavno moram prokomentirati sinoćnju raspravu...Marijole je davno savjetovao Venturu ne idi kod te vještice jer neće dobro završit, čini se čovjek bio u pravu
meni je vještica bila legendarna izjava pa sam zato zapamtioA sta ja tu mogu... Nisam ja kriva.. Ja sam takva kakva jesam jbg....ne treba biti labilna licnost
ali bilo je i logično da će se desiti zapletA sta ja tu mogu... Nisam ja kriva.. Ja sam takva kakva jesam jbg....ne treba biti labilna licnost
Da, kasnije je ispravio na neka vrsta vjestice... A gle ne znam... Jest da cijeli zivot imam takve situacijemeni je vještica bila legendarna izjava pa sam zato zapamtio
Ja sam stigla do pola druge...Dobro da sam sinoc legao spavat tocno bih morao 3. bocu otvorit od ove depresije koja je tu prevladavala
ne sjećam se da je ispravio ali ok ne znam ni ja...ne poznam protagoniste pa nemam adekvatnu mudrostDa, kasnije je ispravio na neka vrsta vjestice... A gle ne znam... Jest da cijeli zivot imam takve situacije
Ma na isto ti dode....ne sjećam se da je ispravio ali ok ne znam ni ja...ne poznam protagoniste pa nemam adekvatnu mudrost
Samo prsten preskoci, mozes dve butelje umjesto prstenaJel mogu ja doc s buketom cvijeca, buteljom finog vina i prstenom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|