Stvarno nemam ništa protiv njega.Ali se ne zajebavas nego opet po Marijolu...
Nismo nista dogovorili, lajkala sam ti ono zadnje da odlazis na 3 tjedna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno nemam ništa protiv njega.Ali se ne zajebavas nego opet po Marijolu...
Nismo nista dogovorili, lajkala sam ti ono zadnje da odlazis na 3 tjedna
Pošteno. Koji brod sad? Dida zbunjen.Ne stojim uopce
Mislim dobra sam sa svojim gostima nekima i van posla ( neki se jave onako pozdrave neovisno o terminu cisto da se cujemo,nekima skratim vrime na brodu do povratka ,bacim im koju sliju da im vrime prodje ,al se NE nalazim van salona.. ) jer se tako sve zakomplicira. A popricat i druziti se popiti kavu moze i prije masaze tako obicno funkcionira dugo odnos suradnja i svi sretni
A sad daj i dobar odgovor.Dobro pitanje...
Ma osobe koje dolaze na masaze a koje rade na brodu ( kad nisu u Splitu ne moru ni na masazu) pa im skratim vrime nekad se s njima cujem il im bacim koju sliju da im lakse prodje ugovorPošteno. Koji brod sad? Dida zbunjen.
Najbolje da odem jer onda ništa ne pišem. S tobom ako uđem u raspravu završi uvijek isto.Nisam za to da odes sa foruma ali su mi ove rasprave zalosne...
Jbt, šta si ti pomorska večer iz studija kod Maserke Split?Ma osobe koje dolaze na masaze a koje rade na brodu ( kad nisu u Splitu ne moru ni na masazu) pa im skratim vrime nekad se s njima cujem il im bacim koju sliju da im lakse prodje ugovor
Pa zato sto uvijek pises isto...Najbolje da odem jer onda ništa ne pišem. S tobom ako uđem u raspravu završi uvijek isto.
Mozem li se javit uzivo u studio...Jbt, šta si ti pomorska večer iz studija kod Maserke Split?
A što da pišem. Da ispitivam tu ljude jesu li gay? Imam pametnijeg posla u životu.Pa zato sto uvijek pises isto...
Ljubav je to nisu makaroniNajbolje da odem jer onda ništa ne pišem. S tobom ako uđem u raspravu završi uvijek isto.
Na dalekom moru na M/B Ontario plovi naš Sombrero. Pozdrav dragome Sombreru od Sisate i ostalih. Pozdrav posadi broda.Mozem li se javit uzivo u studio...
Ovo je stranica za zajebanciju venty... Ne za ispitivanja mojih potencijalnih osjecaja prema Marijolu,ne za ljubomorne ispade...A što da pišem. Da ispitivam tu ljude jesu li gay? Imam pametnijeg posla u životu.
Haha nisam. To je par ljudi s kojima sam bas dobra i bliska i moji su to gosti dugo i zasluzili su da san tu nekad za njih i ako trebaju razgovor ili motivaciju kad su usamljeniJbt, šta si ti pomorska večer iz studija kod Maserke Split?
Bravo.Haha nisam. To je par ljudi s kojima sam bas dobra i bliska i moji su to gosti dugo i zasluzili su da san tu nekad za njih i ako trebaju razgovor ili motivaciju kad su usamljeni
Prije je bila opuštenija, čak sam joj svašta govorio što nisam trebao. Sad u zadnje vrijeme ne smijem ništa reć.Ljubav je to nisu makaroni
Udjes u raspravu jer shvacas osobno nju previse ,zena ti je objasnila bas detaljno sve i ja san ti pokusala .. ne znam
Al nemozes rec da je teska za pricat jer sam ja s njom satima pricala nevezano za forum o svemu i svacemu i nije teska nego eto mpzda puno sve analiziras svaku rijec pa ispadne djumbus?
Nemas ti meni sta rec sta se tice mog privatnog zivota..Prije je bila opuštenija, čak sam joj svašta govorio što nisam trebao. Sad u zadnje vrijeme ne smijem ništa reć.
Pa di je onda zapelo ( usput ,pricas o njoj ko da nije tu)Prije je bila opuštenija, čak sam joj svašta govorio što nisam trebao. Sad u zadnje vrijeme ne smijem ništa reć.
Jesam a ovo drugo me ne zanima iskreno2 pitanja
1. Sig jesi li ikada vidjela Marijola j životu?
2. Od 1-100 kolko ima istine u ovoj priči da je Venty zaljubljen u tebe?
Laku noć svima!Jesam a ovo drugo me ne zanima iskreno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|