maserkasplit
Well-known member
Ima li jos nekih koji odnose dozivljavaju nejednakoSamo kažem, čini mi se da on ne doživljava vaš odnos isto kao ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li jos nekih koji odnose dozivljavaju nejednakoSamo kažem, čini mi se da on ne doživljava vaš odnos isto kao ti.
Kako ja dozivljavam a kako on je stvar izmedu nas... Venty ti mene ne zanimas na taj nacin da se bilo sto na planeti desi... Ne odgovaras mi po stavovima, karakteruSamo kažem, čini mi se da on ne doživljava vaš odnos isto kao ti.
I to sam ti mali milijun puta rekla... Neovisno i o modu i o marijolu i o mom poslu...Kako ja dozivljavam a kako on je stvar izmedu nas... Venty ti mene ne zanimas na taj nacin da se bilo sto na planeti desi... Ne odgovaras mi po stavovima, karakteru
Mlada si, stigne se to promijeniti...i ja sam kao mlad mislio da će Hajduk biti prvak ...svašta misliš kad si mladI to sam ti mali milijun puta rekla... Neovisno i o modu i o marijolu i o mom poslu...
Dobra ideja Svih, šibaj broj, neću ga valjda žicst u PatkaDopisuj se sa Hobom...na wap
Nego... Moj drug patak mora zaraditDobra ideja Svih, šibaj broj, neću ga valjda žicst u Patka
Evo opet se ljutiš. S tobom je teško razgovarati. Sve shvaćaš ozbiljno.Iz tog razloga ne zelim nastavit suradnju.. Jer ti ne zelim davat nadu za nesto vise.
A nase odnose nekada i sada pusti... Ni ja se ne petljam u tvoje
Di se ljutimEvo opet se ljutiš. S tobom je teško razgovarati. Sve shvaćaš ozbiljno.
Daa... Samo se svadam po cijele daneSig s tobom je bas tesko razgovarati teska si osoba toliko da s tobom nisam imala zajednicke teme smijanje zabava i ozbiljne stvari od 22 do 6 ujutro a i onda mi se bilo tesko rastat.. jer je s tobom bas teeesko
Kako ti stojiš sa ovim vezama na poslu?Sig s tobom je bas tesko razgovarati teska si osoba toliko da s tobom nisam imala zajednicke teme smijanje zabava i ozbiljne stvari od 22 do 6 ujutro a i onda mi se bilo tesko rastat.. jer je s tobom bas teeesko
Jesmo dogovorili u pp. I ti si rekla da se ostanem na forumu zajebavati.Di se ljutim
Ja sam ti OZBILJNO objasnila i shvati ovo jako OZBILJNO. pritom ne opce ne zanima jel se zajebavas ili mislis ozbiljno..
Ali se ne zajebavas nego opet po Marijolu...Jesmo dogovorili u pp. I ti si rekla da se ostanem na forumu zajebavati.
Nisam za to da odes sa foruma ali su mi ove rasprave zalosne...Ali se ne zajebavas nego opet po Marijolu...
Nismo nista dogovorili, lajkala sam ti ono zadnje da odlazis na 3 tjedna
Ja se ne smatram baš glupim ali o čemu vi raspravljate?Nisam za to da odes sa foruma ali su mi ove rasprave zalosne...
Dobro pitanje...Ja se ne smatram baš glupim ali o čemu vi raspravljate?
Ne stojim uopceKako ti stojiš sa ovim vezama na poslu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|