Sisata i guzata
Well-known member
I to NEMA VEZE SA MARIJOLOM...Jesam a ovo drugo me ne zanima iskreno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to NEMA VEZE SA MARIJOLOM...Jesam a ovo drugo me ne zanima iskreno
Nooc DidaLaku noć svima!
Dobro, neću više spominjati Marijola.Ovo je stranica za zajebanciju venty... Ne za ispitivanja mojih potencijalnih osjecaja prema Marijolu,ne za ljubomorne ispade...
LakaLaku noć svima!
Venty... Ja u imeniku imam 10 likova s kojima se cujem svaki tjedan..a s ostalima sigurno na mjesecnoj bazi... Ti si jedan od tih likova, kuzis?Dobro, neću više spominjati Marijola.
Ne znam, možda i je to njen privatni život, neću se više miješati.Pa di je onda zapelo ( usput ,pricas o njoj ko da nije tu)
Pa fala Bogu, Alahu, Hristu kako zelis naravno da Je... Jbt zamisli da meni Bukefall ujutro posalje poruku "marijola volis vise od mene".. Mislim kae s mozgomNe znam, možda i je to njen privatni život, neću se više miješati.
Pa dobro, nikad te nisam ni ispitivaoVenty... Ja u imeniku imam 10 likova s kojima se cujem svaki tjedan..a s ostalima sigurno na mjesecnoj bazi... Ti si jedan od tih likova, kuzis?
Ali zelim da znas... Svi ste u ladici "klijent" onak.. Forever..A moj privat zivot je privatna stvarPa dobro, nikad te nisam ni ispitivao
Ne kuziVenty... Ja u imeniku imam 10 likova s kojima se cujem svaki tjedan..a s ostalima sigurno na mjesecnoj bazi... Ti si jedan od tih likova, kuzis?
Pa to ti pokusavam ja objasnit ne smis se mijesati ,ne ti nego ni ja da mi je rodjena sestra ne smije nitko ona je odrasla osoba,mozes biti podrska joj u necemu ,razumit je itd neovisno sto si joj klijent moglo se razviti neka vrsta prijateljstva al nema mijesanja u nista to je takoNe znam, možda i je to njen privatni život, neću se više miješati.
Jedva čekam da više dođe da se zajebavamo kao prije.Pa fala Bogu, Alahu, Hristu kako zelis naravno da Je... Jbt zamisli da meni Bukefall ujutro posalje poruku "marijola volis vise od mene".. Mislim kae s mozgom
Ni ne miješam se, poznam samo ljude s foruma.Ne kuzi
Pa to ti pokusavam ja objasnit ne smis se mijesati ,ne ti nego ni ja da mi je rodjena sestra ne smije nitko ona je odrasla osoba,mozes biti podrska joj u necemu ,razumit je itd neovisno sto si joj klijent moglo se razviti neka vrsta prijateljstva al nema mijesanja u nista to je tako
Rekao ti je dobro u startu i meni je rekao a ja ga nisam slusala... Jos u prvom mjesecu da te pustim da ides daljeJedva čekam da više dođe da se zajebavamo kao prije.
Gdje dalje?Rekao ti je dobro u startu i meni je rekao a ja ga nisam slusala... Jos u prvom mjesecu da te pustim da ides dalje
Kod drugih i da se vise ne dogovaram s tobom.... A ja sam te nazalost iskoristila da tjeram svoju kontru i ispricavam ti se sad javnoGdje dalje?
Ja sam ti sve objasnio u pp.Gle i ja sam tu krivac...kroz tu neku zajebanciju sam ti mozda davala neku nadu ali mislila sam da si drugaciji i da neces to tako shvatit...
Sta sad opet sa Marijolomsta ti je on kriv...?Gle ja ću Marijolu poslati poruku sutra. Ovo je postalo čudno.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|