Sisata i guzata
Well-known member
A sta da ja tu radimDraži ti je Marijole nego ja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta da ja tu radimDraži ti je Marijole nego ja
Ti bi to trebala znati, posto si ti moja tajnicaDok cekamo... MadMax kako tajnica?
Ti si klijent, sa Marijolom je druga brijaA sta da ja tu radim
Dopisuj se sa Hobom...na wapA sta da ja tu radim
A di mi je placaTi bi to trebala znati, posto si ti moja tajnica
Zasto s njim?Dopisuj se sa Hobom...na wap
To nema veze jel ti neko drag više ili manje.Ti si klijent, sa Marijolom je druga brija
Iz Splita je i ima veze sa životinjamaZasto s njim?
To sta ja mislim u poslu nije bitno....To nema veze jel ti neko drag više ili manje.
Dobro. Ali on mene prati, tebe ne prati.Ti si klijent, sa Marijolom je druga brija
I meni se cini al nije joj za zamjeritiDraži ti je Marijole nego ja
Posao je posao a friendship nešto drugo...To sta ja mislim u poslu nije bitno....
Meni nije opce bitno sto me on ne prati, niti ko tebe prati... Zivot mi je ispunjen i ne zamaram se budalastinama... Probaj i ti..Dobro. Ali on mene prati, tebe ne prati.
Znas kako te placam, ne glumi sadaA di mi je placa
A ti pratis tko koga pratiDobro. Ali on mene prati, tebe ne prati.
A kako Marijole nije ljubomoran na Moda...I meni se cini
Ja Marijola ne svrstavam uopce u ovaj posao, ovaj zivot... Sta je bilo bilo je i tamo je ostalo... On je za mene sad MarijolePosao je posao a friendship nešto drugo...
Samo kažem, čini mi se da on ne doživljava vaš odnos isto kao ti.Meni nije opce bitno sto me on ne prati, niti ko tebe prati... Zivot mi je ispunjen i ne zamaram se budalastinama... Probaj i ti..
On prati koga cijeli forum prati jbt... Kidamicu prati..A ti pratis tko koga prati
Ja mislim da je možda zbog Ventia i maknuo se da i tebi i njemu olakša...Ja Marijola ne svrstavam uopce u ovaj posao, ovaj zivot... Sta je bilo bilo je i tamo je ostalo... On je za mene sad Marijole
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|