Venti je cool frajerPosaljemo ti Ventija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Venti je cool frajerPosaljemo ti Ventija
Mogu. Ali sam razmišljao malo o tome.Jel mozes zaspati il te puno to brine pa nemozes
Neka ga vozi ovaj sto mi je danas broj ostavioPogled u retrovizor na otkopčani šlic...
Bas lijepo od tebe. Bas si coolMogu. Ali sam razmišljao malo o tome.
Sad si najebalaBas lijepo od tebe. Bas si cool
Aj stavi taj broj na temu Varaždin....Neka ga vozi ovaj sto mi je danas broj ostavio
A covjek se nada povecanju prometaAj stavi taj broj na temu Varaždin....
Ventura .. nema se sto razmisljati ja sam pomislila da si ti meni pisao jer sam ti ja draga i jer me zelis bolje upoznati a ne da mi pises da sig radis ljubomornom.. evo sad san se opet rastuzilaMogu. Ali sam razmišljao malo o tome.
Daaaj... Sad ce zabrijatVentura .. nema se sto razmisljati ja sam pomislila da si ti meni pisao jer sam ti ja draga i jer me zelis bolje upoznati a ne da mi pises da sig radis ljubomornom.. evo sad san se opet rastuzila
Daaaj... Sad ce zabrijat
Pa i jesam. Kako bi ju radio ljubomornom ako ni ne zna. Nema logike.Ventura .. nema se sto razmisljati ja sam pomislila da si ti meni pisao jer sam ti ja draga i jer me zelis bolje upoznati a ne da mi pises da sig radis ljubomornom.. evo sad san se opet rastuzila
Kako ne znaPa i jesam. Kako bi ju radio ljubomornom ako ni ne zna. Nema logike.
Počela me živcirati s Marijolom, pa sam joj rekao. Nisam ja ništa kriv.Kako ne zna
Sad više ne odgovaraš na porukeZnaci opet ces mi pisati da se upoznamo bolje i draga sam ti i nece ona znat za to bit ce tajno ,ona nece nista znat ???
Pa jel ti se javio? Sta te tu zivcira?Počela me živcirati s Marijolom, pa sam joj rekao. Nisam ja ništa kriv.
Aha kao da mi napakostisPočela me živcirati s Marijolom, pa sam joj rekao. Nisam ja ništa kriv.
Kako nisi a zamisli da sam ti povjerila kakvu tajnu ,slala kakve seksi slikice itd i ti se izivciras i sve priznas cccc.. strašnoPočela me živcirati s Marijolom, pa sam joj rekao. Nisam ja ništa kriv.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|