bi da znam al nisam muzikalan, mogu nešto malo otplesat ako trebaJos joj serenadu odsviraj i otpjevaj ispod 12. kata i tvoja je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bi da znam al nisam muzikalan, mogu nešto malo otplesat ako trebaJos joj serenadu odsviraj i otpjevaj ispod 12. kata i tvoja je
Sa megafonom...Jos joj serenadu odsviraj i otpjevaj ispod 12. kata i tvoja je
I domaći rad da mu pišeš ako treba!Ma Jucie kuzi zajebanciju...
Al jbt jel nije posao eskort dame da te zavodi? Mislim na pravi eskort, ne na PO...
Nije.., sisata je udana za alkohol i lovu...Trenutak istine.
Sisata i guzata, da li je Marijole vaš dečko?
i navlačenje u paukovu mrežu nevinih kolateralnih žrtavaNije.., sisata je udana za alkohol i lovu...
Evo iskreno.. Pali me to.. Ali do odredene granice.. Kad lik poludi za stvarno vise nije zabavno... Evo danas sam dobila cetiri poruke od gospodina cvijecei navlačenje u paukovu mrežu nevinih kolateralnih žrtava
Uu... Od pocetka... Jos od "zasto ne zele 30 minuta"... Sad je vec postalo dosadno, ko Sulejman Velicanstveni 868 epizoda...Ovu temu bi trebalo ekranizirati
Ni Quentin Tarantino nema tolika muda, a radio je prave "hitove"Ovu temu bi trebalo ekranizirati
Di se ide?Evo iskreno.. Pali me to.. Ali do odredene granice.. Kad lik poludi za stvarno vise nije zabavno... Evo danas sam dobila cetiri poruke od gospodina cvijece
Nigdje, nije u zg ali salje da misli na meneDi se ide?
Znamo kraj, ne pravi se bedasta.Kako bi ja zavrsila na kraju da se ovo ekranizira? Moram imati neki tragicni kraj kao sve fatalne zene... Tipa da padnem s mosta, poginem u nesreci, prerezem zile...
Cekaj cekaj ima i fotka negdje koja to opisujeZnamo kraj, ne pravi se bedasta.
Kraj:
"30 years later..."
SiG u kolibi nekoj na nekom jezeru uz sumu sjedi na trijemu u stolici za ljuljanje.
U krilu joj sjedi 4, 5 macaka, a na trijemu i oko kuce jos nekih 30-tak.
Frajeri oko tebe mrtvi od iscrpljenosti i paučina od mrežastih čarapa. The endKako bi ja zavrsila na kraju da se ovo ekranizira? Moram imati neki tragicni kraj kao sve fatalne zene... Tipa da padnem s mosta, poginem u nesreci, prerezem zile...
Ma to al sta se samnom desi, prolaps ili?Frajeri oko tebe mrtvi od iscrpljenosti i paučina od mrežastih čarapa. The end
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|