Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cetverac omgjura je malo prekonzervativan za jebaca haha
Pa sve što uključuje tuđe pimpeke me ne zanima. Jel moramo opet moram ja objašnjavatjura je malo prekonzervativan za jebaca haha
Sigi znam da možeš; )Cetverac omg
Moze ako su 3 žene može i peterac, a može i više. Primam samo žene,pa dokle dođemo ili krevet probada ili me ube seksom nešto bi bilo od toga dvoje. Mislim da bi prije krevet propao jedino ako bi baš bilo 1000 seks bombi e onda bi možda mene i herc opalio ko će ga znatCetverac omg
Pogledajte ovu... Vraca samopouzdanje... Idealna za ventija..Moderna i atraktivna Domino lady.
Poziva Vip,galantnu gospodu sa lepim manirima za Domino druzenje.
Ljubav,neznost,stast i bezobrazni nagon Domino lady .Muskarcima vraca samopouzdanje u seksualnom zivotu.
Susret mog pogleda i vaseg je veliki nagon da vas zavedem i da kleknete.. te da me zamolite da vas ucinim ,najmocnijim i naj srecnijim muskarcem u zivotu.
Povuci potez na mojoj sahovnoj tabli.
Hm hm sah mat.
Vasa Domino lady
Bila bi guzva na krevetu mozda maloSigi znam da možeš; )
Eh sad jedino ako nudi pare neke možda bi me usrećila ovako nisam siguran da bi baš uspjela. Ovaj bezobrazni nagon mi malo sumjivo izgledaModerna i atraktivna Domino lady.
Poziva Vip,galantnu gospodu sa lepim manirima za Domino druzenje.
Ljubav,neznost,stast i bezobrazni nagon Domino lady .Muskarcima vraca samopouzdanje u seksualnom zivotu.
Susret mog pogleda i vaseg je veliki nagon da vas zavedem i da kleknete.. te da me zamolite da vas ucinim ,najmocnijim i naj srecnijim muskarcem u zivotu.
Povuci potez na mojoj sahovnoj tabli.
Hm hm sah mat.
Vasa Domino lady
Isto kao i gfe... Realno koliko ljudi se u vezi jebe na nacin na koji su to zamislili zagovornici toga...Eh sad jedino ako nudi pare neke možda bi me usrećila ovako nisam siguran da bi baš uspjela. Ovaj bezobrazni nagon mi malo sumjivo izgleda
Pa nije krevet jedino igralisteBila bi guzva na krevetu mozda malo
Neka siroka livadaPa nije krevet jedino igraliste
VentySig ako winn69 nešto napiše a ja ne budem tu molim te stavi mu . Osjetljiv je. Skoro ko
Ja mislio ko Bobo...
Znao sam ja da si ti zaljubljen , ali muški me ne interesiraju. Krivu si crkvu našao zamolit. Ako oces pusit moze uz naknadu, a gay je onaj koji pusi i prima tako da ja i dalje ostajem cistSig ako winn69 nešto napiše a ja ne budem tu molim te stavi mu . Osjetljiv je. Skoro ko
Tak je....ne znaci odma da si pederZnao sam ja da si ti zaljubljen , ali muški me ne interesiraju. Krivu si crkvu našao zamolit. Ako oces pusit moze uz naknadu, a gay je onaj koji pusi i prima tako da ja i dalje ostajem cist
Sigi, za tobom se trči ko za dobrom junicomNeka siroka livada
Sad bi me Kozjak najbolje usporedio... Nije bik nego..Sigi, za tobom se trči ko za dobrom junicom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|