Sisata i guzata
Well-known member
Bila je neka fotka tu u naslonjacu, casa vina, nekolicina macaka, svaka macka u sapama ima svoju casu...Ovako nesto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je neka fotka tu u naslonjacu, casa vina, nekolicina macaka, svaka macka u sapama ima svoju casu...Ovako nesto...
Samo gledaš u daljinu.....lagana muzika i kamera odleti iznad oblakaMa to al sta se samnom desi, prolaps ili?
Kakva sam onda ja to iznimka jbtCat lady obično bude nedojebana, možda okružena leopardima. .....ako već moraju biti macke
Ajde, uvijek za inovacije...Sig,
Ovo sa Ventijem me potaklo da ti predložim genijalni marketinški potez, još neviđen u regionu. Hoćeš?
Werdum mi je rekao da cu zavrsit kao ona baba sta hrani golubove u sam u kuci.. I prikrpat cu se nekoj porodici za Bozicnu veceru....Kakva sam onda ja to iznimka jbt
Prva zena s mackama koja se jebe
Dakle u oglasu će između ostaloga stajati :Ajde, uvijek za inovacije...
Nema gfe vise.... Zamjerilo mi se... Neka se nauce jebat ko Kobra... Divlje i zestoko...Dakle u oglasu će između ostaloga stajati :
Nudim GFE sa produženim djelovanjem ( mjesec, dva a po potrebi i duže )...
A sta ce Sombi onda?Nema gfe vise.... Zamjerilo mi se... Neka se nauce jebat ko Kobra... Divlje i zestoko...
Ma kobra sa teme...kobre? Dabre
Sombi je vise lik koji se dosao ispraznit, ne biste vjerovalinije on za gfe seme...A sta ce Sombi onda?
A ako se i on pridruži...ode Jura na kuracCitam Recenziju za raissu kaže lik smeta mu sto je stan prljav i sto joj kolegica dolaze po konodme smeta mu al istovremeno i paše. Jel siguran on da je bio kod Raisse možda je bio kod neke sličnog imena. Ja se ne sjećam da je stan bio prljav , a da je kolegica došla po komonde bi ja nju pozvao da se priključi, a ak je iko došao kod kolegice joj a nek čeka
Pa može lovit šarane i ispraćat brodove i snivat snove daleke i pjevat curama što rastu kraj DunavaSombi je vise lik koji se dosao ispraznit, ne biste vjerovalinije on za gfe seme...
Sigi vrši kategorizacijuSombi je vise lik koji se dosao ispraznit, ne biste vjerovalinije on za gfe seme...
To smo riješili . Ponovit ću on može 3 stvari. 1. Platit meni duo s ove dvije 2. Gledat dok ja jebem i 3. Sjedit u cosku i gledat u zid ili tražit jel ima prašine po čošku nikakve tu fore 2 muška 1 cura ne dolaze u obzir pa da on fula još rupu a ne neA ako se i on pridruži...ode Jura na kurac
Zašto misliš da me zanima. I zašto misliš da me zanima kikirikiJoj ti bi još platio za mog malog čini mi se
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|