Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji sad Jurica? Jbt ću ove svoje doušnike iz Zg, ja plaćam, oni spavaju a Sig se taslači bez nadzora...Jedan sigurno da, a drugi ne pise tu pa nismo toliko bliski pa nezz sta bi rekao jurica...
Sta je sa Marijoletom?
Preskocio sam taj dio negdje, nema ga vidim.
I ja def...Morat cu prestat pit![]()
Ćao bao slatko spavajte, ne sanjajte nikad prežaljene ljubavi, nepoložene ispite i nepopijene ture.
Ne moraš ako znat pit umjereno. Pij lagano a ne bocu jackya odjednom ko onaj moj frend sto može 4l vina pit. Izađeš lijepo s njim van ja popom casu vina on već popio cijelu bocu, pa ne možemo takoMorat cu prestat pit![]()
Jedan veliki um novog doba je rekao: "Ako pijes umjereno, mos pit kolko oces!" I. F.Ne moraš ako znat pit umjereno. Pij lagano a ne bocu jackya odjednom ko onaj moj frend sto može 4l vina pit. Izađeš lijepo s njim van ja popom casu vina on već popio cijelu bocu, pa ne možemo tako
Samo sto je taj um prerano otišao na vječna lovišta . Laka mu crna zemljaJedan veliki um novog doba je rekao: "Ako pijes umjereno, mos pit kolko oces!" I. F.![]()
A ovi (kao ja) što se dižu u 6 ujutro u koju oni grupu ljudi spadaju?Plovce u ovo vrijeme budni su samo ozbiljno razocarani ljudi![]()
Trebaš još kandidata koji to nisu probali?Ako nisi probao daj da ja budem prva... Meni je to fetish...
VrijednuA ovi (kao ja) što se dižu u 6 ujutro u koju oni grupu ljudi spadaju?
PolakooooTrebaš još kandidata koji to nisu probali?![]()
Bach u koje vrijeme najcesce ides na masazu?A ovi (kao ja) što se dižu u 6 ujutro u koju oni grupu ljudi spadaju?
Majko milaA jedan imo 5 godina čuvao za posebne prilike. Sad je samo ostao za uspomenu na ništa pošto mu rok izašao,a imam drugi koji vrijedi
To je istina da bila je na Španskom. I još sam ja pametan išo policiju pitat za adresu,a bio sam glup i mlad šta ja mogu. Sreca pa me nisu priveli na ispitivanje zašto ja u 2 ujutro trazim iciju adresu
Bog sombi.. Ostali kao drugorangirani... Bok ostali, nebitni steBok sigi bok ostali
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|