Ponavljanje je majka znanja.Imalo smo ih vec tu sta su ponavljali jedno te isto![]()
Tako su nas učili i neki se toga drže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponavljanje je majka znanja.Imalo smo ih vec tu sta su ponavljali jedno te isto![]()
Reci mu da je malo lošiji za punog mjeseca, da vidimo hoće li što promjeniti?Svaka 2 tjedna
Sto puta da ponovi laz postaje istinaPonavljanje je majka znanja.
Tako su nas učili i neki se toga drže.
A vec sam ga dovoljno zajebavala. Neka zivi malo u miru... Imam ja s kim cu sve probati, samo lagano....Reci mu da je malo lošiji za punog mjeseca, da vidimo hoće li što promjeniti?
I onaj drugiPa kaj nije? Onaj kaj je pisao recenzije svaka druga mu je bila "neznam" ili kako vec i dalje da ne nabrajam.![]()
Jel malo vulgarno? E moram ti rec pohvalila sam se opet na pp...za 2 novaSiG mici profilnu![]()
Nije vulgarno nego sam sad vec u cugi i samo tvoju guzicu vidim od cijelog ekranaJel malo vulgarno? E moram ti rec pohvalila sam se opet na pp...za 2 nova
Onda 90 posto Hrvatske ne bi vozilo da se gleda ko je normalan...Mislio sam prešutiti al kazaću...
Dvoje iz ST-a su me ispitivali o Heleni Lindi jer su se zaljubili u nju, a ona ih kažu navlači i zavlači...jbt kako oni prođu auto-školu?
A pretpostavljam i komeJel malo vulgarno? E moram ti rec pohvalila sam se opet na pp...za 2 nova
Što nova? Badića?Jel malo vulgarno? E moram ti rec pohvalila sam se opet na pp...za 2 nova
Pa znas meA pretpostavljam i kome![]()
Kurtza...Što nova? Badića?
Sebastijan?Kurtza...
...
Eee takva dva...Sebastijan?
Jedan sigurno da, a drugi ne pise tu pa nismo toliko bliski pa nezz sta bi rekao jurica...I hoće li ostati na duže staze?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|