Sisata i guzata
Well-known member
Nema jaceg od ZOO-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema jaceg od ZOO-a
Kaj ti je zao kaj nisi isla jahat po ZumberkuZnaci. OVAJ tekst...
General je zakonVuco def
KJV (Kurve, janjetina i Vuco)General je zakon
Što god priča završi sa majmunima u ZOO, ne može on nikako prežalit Darwina i evoluciju čini se meni. Da mu je uć u kavez spasija bi se.Nema jaceg od ZOO-a
Ne... Daj slusaj pjesmuKaj ti je zao kaj nisi isla jahat po Zumberku
Al imate sex u prirodi ?Kaj ti je zao kaj nisi isla jahat po Zumberku
Znam pjesmuNe... Daj slusaj pjesmu
Što bijaše?A vidi kak je meni...
A nemamo... Nisam nikad u prirodi, ni u autu... Postojao je covjek ovdje koji bi svaku takvu sitnicu o meni zapamtio, Kozjak je blizu toga...Al imate sex u prirodi ?
A u školi?A nemamo... Nisam nikad u prirodi, ni u autu... Postojao je covjek ovdje koji bi svaku takvu sitnicu o meni zapamtio, Kozjak je blizu toga...
NisamA u školi?
Previše te plašim pa sam obustavio iznošenje činjenica...što ću kad te cijenim i poštujem.A nemamo... Nisam nikad u prirodi, ni u autu... Postojao je covjek ovdje koji bi svaku takvu sitnicu o meni zapamtio, Kozjak je blizu toga...
Aa hvala, obostranoma samo daj... Fora mi je toPreviše te plašim pa sam obustavio iznošenje činjenica...što ću kad te cijenim i poštujem.
Duhovni vodja objasnio apostolimaA bas..
Nema problema, ako zaboraviš gdje ti je što samo pitaj....Aa hvala, obostranoma samo daj... Fora mi je to
Mislis stvari po kuci i to?Nema problema, ako zaboraviš gdje ti je što samo pitaj....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|