A nemamo... Nisam nikad u prirodi, ni u autu... Postojao je covjek ovdje koji bi svaku takvu sitnicu o meni zapamtio, Kozjak je blizu toga...
Kozijak imam prjedlog...Aa hvala, obostranoma samo daj... Fora mi je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nemamo... Nisam nikad u prirodi, ni u autu... Postojao je covjek ovdje koji bi svaku takvu sitnicu o meni zapamtio, Kozjak je blizu toga...
Kozijak imam prjedlog...Aa hvala, obostranoma samo daj... Fora mi je to
Jbt pa ti bolje gledas karte nego ja...Kozijak imam prjedlog...
Naravno, kako misliš da se mačak vratio u zgradu kod susjeda?Mislis stvari po kuci i to?
Imas moju pozornost.Kozijak imam prjedlog...
Jaoo hvala, znala sam da imas moci.. A jel ispunjavas i zelje?Naravno, kako misliš da se mačak vratio u zgradu kod susjeda?
Kad već spominješ Venruru nema ga zadnjih dana.Minuta sutnje za ovo... Ventura EVO JE OPET
Da se nadjemo u Zg i da nas Sig izvede kod Mome...Imas moju pozornost.
Želje samo sebi jbg. Jel vam se Jura ZOO pravi ili mu je mindset totalno otišao ?Jaoo hvala, znala sam da imas moci.. A jel ispunjavas i zelje?
Decki moji meni se cini da bute vi spavali na kraju kod Mome pod sankom a SiG ce lagano na taxi domaDa se nadjemo u Zg i da nas Sig izvede kod Mome...
Neznam kaj bih rekao na ovo, imali smo ih vec tu sta su ponavljali jedno te isto. Mozda je malo glava izgorila trave zelene.Želje samo sebi jbg. Jel vam se Jura ZOO pravi ili mu je mindset totalno otišao ?
Ne on kad pojebe nema ga tu dva tjedna narednaKad već spominješ Venruru nema ga zadnjih dana.
Si ga toliko izmorila?
Mislim da su to jednadžbe bez realnih rješenja...ako si sa Sig u biznisu onda nema prijateljskih izlazaka, ako znaš za biznis opet teško...al da bi bilo pakleno, bilo bi...unatoč veteranskim godinama pojedinaca...Da se nadjemo u Zg i da nas Sig izvede kod Mome...
Samo prva dva puta su bila umiljavanja, hvalospjevi i preispitivanja drugi dan na forumu.Ne on kad pojebe nema ga tu dva tjedna naredna
Jel drži pravilan ritam između vizita?Ne on kad pojebe nema ga tu dva tjedna naredna
Imalo smo ih vec tu sta su ponavljali jedno te istoNeznam kaj bih rekao na ovo, imali smo ih vec tu sta su ponavljali jedno te isto. Mozda je malo glava izgorila trave zelene.
Svaka 2 tjednaJel drži pravilan ritam između vizita?
Pa kaj nije? Onaj kaj je pisao recenzije svaka druga mu je bila "neznam" ili kako vec i dalje da ne nabrajam.Imalo smo ih vec tu sta su ponavljali jedno te isto
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|