Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji sad Jurica? Jbt ću ove svoje doušnike iz Zg, ja plaćam, oni spavaju a Sig se taslači bez nadzora...Jedan sigurno da, a drugi ne pise tu pa nismo toliko bliski pa nezz sta bi rekao jurica...
Sta je sa Marijoletom?
Preskocio sam taj dio negdje, nema ga vidim.
I ja def...Morat cu prestat pit
Za zapamtit... Laka Kozjak...Ćao bao slatko spavajte, ne sanjajte nikad prežaljene ljubavi, nepoložene ispite i nepopijene ture.
Ne moraš ako znat pit umjereno. Pij lagano a ne bocu jackya odjednom ko onaj moj frend sto može 4l vina pit. Izađeš lijepo s njim van ja popom casu vina on već popio cijelu bocu, pa ne možemo takoMorat cu prestat pit
Jedan veliki um novog doba je rekao: "Ako pijes umjereno, mos pit kolko oces!" I. F.Ne moraš ako znat pit umjereno. Pij lagano a ne bocu jackya odjednom ko onaj moj frend sto može 4l vina pit. Izađeš lijepo s njim van ja popom casu vina on već popio cijelu bocu, pa ne možemo tako
Samo sto je taj um prerano otišao na vječna lovišta . Laka mu crna zemljaJedan veliki um novog doba je rekao: "Ako pijes umjereno, mos pit kolko oces!" I. F.
A ovi (kao ja) što se dižu u 6 ujutro u koju oni grupu ljudi spadaju?Plovce u ovo vrijeme budni su samo ozbiljno razocarani ljudi
Trebaš još kandidata koji to nisu probali?Ako nisi probao daj da ja budem prva... Meni je to fetish...
VrijednuA ovi (kao ja) što se dižu u 6 ujutro u koju oni grupu ljudi spadaju?
PolakooooTrebaš još kandidata koji to nisu probali?
Bach u koje vrijeme najcesce ides na masazu?A ovi (kao ja) što se dižu u 6 ujutro u koju oni grupu ljudi spadaju?
Majko milaA jedan imo 5 godina čuvao za posebne prilike. Sad je samo ostao za uspomenu na ništa pošto mu rok izašao,a imam drugi koji vrijedi
To je istina da bila je na Španskom. I još sam ja pametan išo policiju pitat za adresu,a bio sam glup i mlad šta ja mogu. Sreca pa me nisu priveli na ispitivanje zašto ja u 2 ujutro trazim iciju adresu
Bog sombi.. Ostali kao drugorangirani... Bok ostali, nebitni steBok sigi bok ostali
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|