Ponavljanje je majka znanja.Imalo smo ih vec tu sta su ponavljali jedno te isto
Tako su nas učili i neki se toga drže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponavljanje je majka znanja.Imalo smo ih vec tu sta su ponavljali jedno te isto
Reci mu da je malo lošiji za punog mjeseca, da vidimo hoće li što promjeniti?Svaka 2 tjedna
Sto puta da ponovi laz postaje istinaPonavljanje je majka znanja.
Tako su nas učili i neki se toga drže.
A vec sam ga dovoljno zajebavala. Neka zivi malo u miru... Imam ja s kim cu sve probati, samo lagano....Reci mu da je malo lošiji za punog mjeseca, da vidimo hoće li što promjeniti?
I onaj drugiPa kaj nije? Onaj kaj je pisao recenzije svaka druga mu je bila "neznam" ili kako vec i dalje da ne nabrajam.
Jel malo vulgarno? E moram ti rec pohvalila sam se opet na pp...za 2 novaSiG mici profilnu
Nije vulgarno nego sam sad vec u cugi i samo tvoju guzicu vidim od cijelog ekranaJel malo vulgarno? E moram ti rec pohvalila sam se opet na pp...za 2 nova
Onda 90 posto Hrvatske ne bi vozilo da se gleda ko je normalan...Mislio sam prešutiti al kazaću...
Dvoje iz ST-a su me ispitivali o Heleni Lindi jer su se zaljubili u nju, a ona ih kažu navlači i zavlači...jbt kako oni prođu auto-školu?
A pretpostavljam i komeJel malo vulgarno? E moram ti rec pohvalila sam se opet na pp...za 2 nova
Što nova? Badića?Jel malo vulgarno? E moram ti rec pohvalila sam se opet na pp...za 2 nova
Pa znas meA pretpostavljam i kome
Kurtza...Što nova? Badića?
Visoko pucasKurtza...
...
Sebastijan?Kurtza...
...
Eee takva dva...Sebastijan?
Seenao jeEee takva dva...
Jedan sigurno da, a drugi ne pise tu pa nismo toliko bliski pa nezz sta bi rekao jurica...I hoće li ostati na duže staze?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|