Sisata i guzata
Well-known member
BukvalnoKoliko ste ga ispizdili sa dvometrašima Marijole, Moderator, Oldie, Big Joe, Bukefall...imam osjećaj da se smanji ko u crtanome...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BukvalnoKoliko ste ga ispizdili sa dvometrašima Marijole, Moderator, Oldie, Big Joe, Bukefall...imam osjećaj da se smanji ko u crtanome...
Nisam bio ne znam i kao sto rekoh isključivo me žene zanimaju.Jel požuruje? To mi je bitno.
Je je "Frendovi"?!Ne karam ne boj se . Imam samo munjene frendove jedan kara shemale drugi tvrdi da je gay.3 ne zna ko mu glavu nosi da mu kazes Odi se bacit sa savskog mosta lik bi to i napravio .4. Ne zna mi sam seksualnost tak da eto moram potražit ja nove frendove izgleda ovi valjda pobjegli nekom iz podruma
Mislis na nos?A veliki ljudi imaju ugl i sve ostalo veliko
Jesam, gay sam... Nadam se da ne za njihovo dobroSorry Sig ( ) jesi li ti.....a ne to, htio sam pitati da li neki od ovih klijenata koji su bili ili jesu zaljubljeni u tebe, to doživljavaju na način da misle da ćete postati par u perspektivi sa nekim konvencionalnim obrascima ponašanja u vezi...ili misle već sada da ste par?
Vidiš dobro pitanje . Jesu li mi frendovi . Očito nisu ništa tražit novo društvo treba tražit . Da jesu vjv nebi brljali po forumu. Čovjek vise ne može ni Mob ostavit otvoren na forumu, a da ovi ne prkljaju , ah sto ces kad imam posla s debilima . Prodajem Mob koji mi ne treba debili mi se jave. Stavim oglas da trazim žensku osobu za druženje opet debili se jave. Frendovi debili . Čudim se da nisam u vrpcu završio pored takvihJe je "Frendovi"?!
Kak da ne?!
Ajde sad reci iskreno s koliko podvojenih licnosti raspolazes?
Jura prika, evo nešto za tebe:Vidiš dobro pitanje . Jesu li mi frendovi . Očito nisu ništa tražit novo društvo treba tražit . Da jesu vjv nebi brljali po forumu. Čovjek vise ne može ni Mob ostavit otvoren na forumu, a da ovi ne prkljaju , ah sto ces kad imam posla s debilima . Prodajem Mob koji mi ne treba debili mi se jave. Stavim oglas da trazim žensku osobu za druženje opet debili se jave. Frendovi debili . Čudim se da nisam u vrpcu završio pored takvih
A mi stariji smo ozbiljniji? Jel tako?Jbt ja kad slusam vas decke mojih godina imam osjecaj kao da imate 13..bez zajebancije.. Ja ne mogu vjerovati da smo skoro generacija...
Ma druga brija.. Ovo sam ja brijala sa 12 ako i tada..A mi stariji smo ozbiljniji? Jel tako?
Pa ne govore ti bzvz da si zrela^^Jbt ja kad slusam vas decke mojih godina imam osjecaj kao da imate 13..bez zajebancije.. Ja ne mogu vjerovati da smo skoro generacija...
Gle Plovak smajli, foraaPa ne govore ti bzvz da si zrela^^
Nisam znao da je to sad Plovak smajliGle Plovak smajli, foraa
Dobar dan.Pa ne govore ti bzvz da si zrela^^
Ti si za nasu generaciju preiskusnaMa druga brija.. Ovo sam ja brijala sa 12 ako i tada..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|