Hshsbvsbdjak
Member
Kad budes mogla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa stvarno bi mogla... Da malo ocistimo ppHaha kakvo pičkopatništvo na forumu. SiG nabij im cijenu, nek pate kao kod Kristalne
ja sam ti to davno rekao. bar 15ooknPa stvarno bi mogla... Da malo ocistimo pp
Ja ne radim iskljucivo radi novca.. Tako da mi nije cilj nekoga odrati za "GFE"...Ex
ja sam ti to davno rekao. bar 15ookn
Ovo je vrhjura ti si shemale,sorry?
pa piše tamoOvo je vrh
Kaki te crni shemale spopao. To ak šta piše to je vjv frend napisao svoje iskustvo posto je meni Mob ostao otvoren jer sam ja idiot nes gledo po forumu da okaci mačku o rep to. I na plotu piše pička pa se idiot našpranji.jura ti si shemale,sorry?
odkud da ja znam da frend piše na tvoj mob i tvoj nick. jel on shemale? sorryKaki te crni shemale spopao. To ak šta piše to je vjv frend napisao svoje iskustvo posto je meni Mob ostao otvoren jer sam ja idiot nes gledo po forumu da okaci mačku o rep to. I na plotu piše pička pa se idiot našpranji.
Ako misliš dal je shemale kao osoba ne. Ako pitas dal voli petljat s njima voli. Isto ko i ovaj drugi sto kaže da je gay shemale ga ne privlači al muški da. A šta da ti kažem družim se s budlaama . Moram naći drugo društvoodkud da ja znam da frend piše na tvoj mob i tvoj nick. jel on shemale? sorry
bogami moraš . ili sam ja malo prestar za sve ovo hahaAko misliš dal je shemale kao osoba ne. Ako pitas dal voli petljat s njima voli. Isto ko i ovaj drugi sto kaže da je gay shemale ga ne privlači al muški da. A šta da ti kažem družim se s budlaama . Moram naći drugo društvo
Umiremjura ti si shemale,sorry?
I onda meni kaže da sam ja dvocijevka a on se raspituje za muške lutke . Sumjivo je meni to čim se ti raspitujes za muške lutkeKoliko je visok lutak?
Ventiju zadnja šansa da nije najmanji.
Pa ti mene nisi ništa pitao niti sam se izjasnio. Ovdje samo volimo da sve znamo, sutra te zovnemo na četverac kod Sigi i ti nas sve pojebeš...onda ne znamo koliko ko mora platiti i ko kome plaća...dobra priprema je važnaI onda meni kaže da sam ja dvocijevka a on se raspituje za muške lutke . Sumjivo je meni to čim se ti raspitujes za muške lutke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|