Kozjak Dida
Well-known member
Ako je drven jel može doći do samozapaljenja?Sig
a ovakav lutak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je drven jel može doći do samozapaljenja?Sig
a ovakav lutak?
Ovisi kolko brzo trljasAko je drven jel može doći do samozapaljenja?
To je ok, treba mu staviti mini aparat za gašenje na leđa...samo da ga Jura ne upotrijebi za šta drugo...Ovisi kolko brzo trljas
Ti onda tu dodjes nesto kao teta u vrticuBas pisem... Nisam ja zrela vec su oni malcice... Zakasnili..
SaljemSig, daj mi u pp broj od Patka. Nagovoriću ga ja, ode ih je vise nego na paradi.
Ajd bolje ti meni nadi neku u zg . Uvjeti oral bez kondoma gfe mora radit . Sise i guza poželjno veće. Obavezno žena mora biti ako je shemale uzmi si je ti ili ako je frajer i njega si uzmi samo žene prihvaćam. Da mora biti živa osoba lutke ne prihvaćam.Cijena nebitna ionako ti plaćaš da se iskupis za grijehe. Posto vidim da ti je dosadno u životu.To je ok, treba mu staviti mini aparat za gašenje na leđa...samo da ga Jura ne upotrijebi za šta drugo...
zato nikad niti zagorci ne mogu biti (mada bi htjeli) jer se zagorci nikad ne bi razmetavali s vinomKod ovih u Varazdinu krece eskalacija sukoba. Jos malo pa ce se pocet gadjat 5-litrenkama vina
Lipi moj Jura, a nisan tija u Zagrebu. Ja san ti iz Splita. Znači bitno je samo da je žena, dogovoreno. Imaćeš i smještaj u Đardinu (4*) a jebavaćeš na Bedemu, Australci potegnu do Splita samo da mogu reć da su jebali na Wall-u starom 1700 godina.Ajd bolje ti meni nadi neku u zg . Uvjeti oral bez kondoma gfe mora radit . Sise i guza poželjno veće. Obavezno žena mora biti ako je shemale uzmi si je ti ili ako je frajer i njega si uzmi samo žene prihvaćam. Da mora biti živa osoba lutke ne prihvaćam.Cijena nebitna ionako ti plaćaš da se iskupis za grijehe. Posto vidim da ti je dosadno u životu.
Kozjak di si, čini se da je pravo vrijeme za naš bussiness plan.Kod ovih u Varazdinu krece eskalacija sukoba. Jos malo pa ce se pocet gadjat 5-litrenkama vina
"Đubre" točno zna di treba jer mu je 98% pogrešno.patak je najkonzistentnija osoba na ovom forumu bil... njegov trud da stavi svaki pogresni č/ć je impresivan
A gle može i Split. Al troškovi su ti veci ako ti odgovara dođem nije problemLipi moj Jura, a nisan tija u Zagrebu. Ja san ti iz Splita. Znači bitno je samo da je žena, dogovoreno. Imaćeš i smještaj u Đardinu (4*) a jebavaćeš na Bedemu, Australci potegnu do Splita samo da mogu reć da su jebali na Wall-u starom 1700 godina.
On se prodajeA gle može i Split. Al troškovi su ti veci ako ti odgovara dođem nije problem
Oće li i prijateli ili ćeš sam? Onaj sa 4l vina djeluje zanimljivo, pederski ogranak nek ostane doma.A gle može i Split. Al troškovi su ti veci ako ti odgovara dođem nije problem
Ma biži izjebali bi nam personal i nas....prite se policijom, objavljuju imena i sela, jedan ih je danas obavjestio da postoji PO...Kozjak di si, čini se da je pravo vrijeme za naš bussiness plan.
Jel ima koja unuka Mare Žebon?Kozjak oćemo Juri priuštiti top Đardinski tretman?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|