U ČK se tek ne poznaju , tamo su svi posvađaniPa nije ST Cakovec da se svi poznaju

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ČK se tek ne poznaju , tamo su svi posvađaniPa nije ST Cakovec da se svi poznaju
A misliš vući za kosu i tako nešto. Ne voli ona to.Venty , slobodno se ljubi , ovaj put neću da radim ono što najviše volim prije tebe![]()
Volim ja toA misliš vući za kosu i tako nešto. Ne voli ona to.
S tehničke strane bitno je tko radi, on ili ona. Ako je ona i radi ono što mislim a nije BJ nemoj se ljubiti taj dan...A misliš vući za kosu i tako nešto. Ne voli ona to.
MožeQuattro
OnS tehničke strane bitno je tko radi, on ili ona. Ako je ona i radi ono što mislim a nije BJ nemoj se ljubiti taj dan...
hahaOpet loša trava moj Kozjak , uzmite malo zelenila u Herceg našoj , ne boli glava i lakše se diše![]()
A ništa nek Venti pijucka rakiju i gleda i ako je sve po pravilima može nastaviti poslije...
Ništa te ne kužim. A i bolje.S tehničke strane bitno je tko radi, on ili ona. Ako je ona i radi ono što mislim a nije BJ nemoj se ljubiti taj dan...
Mod jesi to sigurno u Slo dobar skunkOpet loša trava moj Kozjak , uzmite malo zelenila u Herceg našoj , ne boli glava i lakše se diše![]()
Pa imaju neki tehnički detalji u vođenju ljubavi gdje možda ne bih volio istrčati na teren neposredno nakon kolege koji ih prakticira.Ništa te ne kužim. A i bolje.
Ja ti nju vežem cijelu, ruke i noge i onda ju razdrapam (čarape i gaćice), namažem šlagom i ližemA misliš vući za kosu i tako nešto. Ne voli ona to.
E ovo prvo je uzbudljivo.Ja ti nju vežem cijelu, ruke i noge i onda ju razdrapam (čarape i gaćice), namažem šlagom i ližem
Onda uzmem remen i zmalatim ju po guzi da se sva crveni
Srećice moja , najteži trenutak mi je bio kad si se ono ošišala, umro sam skoro od tuge ........Volim ja to![]()
Vidiš sad, još puno lekcija je pred nama, svašta još ti moraš isprobati sa Sigy . Sad su stigle neretvanske jagode , uzmi šlag u spreju , kupi fini Šampanjac i uživaj careE ovo prvo je uzbudljivo.![]()
A dođete kao Jumbo plakati , svi pljuju po vama, a opet se lijepo vidiModu, ne bandaš ti mene 2 %Sam si prizna da smo ti ja i Patak najvrjedniji članovi ..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|